Novosti

Potpuna hidraulika, funkcionalnost i zadovoljstvo - otkrijte novu pilanu Wood-Mizer “LT20START”

20.02.2024

Naša misija bila je izraditi pilanu koja kombinuje hidrauliku i funkcionalnost po neverovatno privlačnoj ceni. Postigli smo taj cilj sa “LT20START”. Ova pilana spaja naprednu tehnologiju sa praktičnim rešenjima, pružajući izuzetan kvalitet rezanja trupaca bez velikih ulaganja!

Otkrijte Wood-Mizer brente „LX50START” i „LX50SUPER” – najbolja cena za niskobudžetne pilane

24.10.2023

Wood-Mizer je ažurirao svoju „LX50” seriju brenti, prilagođavajući svoju ponudu trenutnim tržišnim uslovima i rastućim očekivanjima kupaca. Kupci sve više traže isplative proizvode, koji daju performanse koje mogu da se porede sa profesionalnim mašinama. Savršen primer su nove verzije „LX50START” i „LX50SUPER”, koje su najekonomičnije brente u ponudi brenti za entuzijaste i početnike.

Wood-Mizer „MS500” – višenamenska stona kružna testera sa funkcijama testere za ploče

26.07.2023

Kao odgovor na sve veću potražnju u industriji za naprednim stolarskim alatima, Wood-Mizer proširuje svoju liniju Woodworking sa visokofunkcionalnom stonom testerom – Wood-Mizer „MS500”. Ovaj profesionalni alat rezultat je saradnje evropskih inženjera i iskusnih stolara. Razvijen je kako bi zadovoljio svakodnevne potrebe malih i srednjih drvoprerađivačkih radnji za efikasno rezanje raznih vrsta drvenih ploča.

Wood-Mizer „MS750” kružna testera za ploče za profesionalno dimenzionisanje ploča i rezanje drva

05.07.2023

Wood-Mizer proširuje svoj asortiman Woodworking naprednom testerom za rezanje raznih ploča, drvenih ploča i ploča od punog drveta. MS750 ima robusnu jedinicu za rezanje od livenog gvožđa, kružnu testeru i aluminijumski pokretni sto. Mašina je razvijena za stolarske radionice i proizvođače nameštaja koji uvek traže efikasnije načine preciznog dimenzionisanja i rezanja raznih materijala od drveta.

Predstavljamo mobilnu brentu Wood-Mizer LT20WIDE

07.06.2023

Wood-Mizer dodaje WIDE opciju glave seriji brenti LT20. Lansiranjem brente LT20WIDE, kompanije Wood-Mizer je dovršila implementaciju opcije WIDE u celu liniju brenti LT koja obuhvata mašine LT15, LT20, LT40 i LT70.

Svetski poznata brenta Wood-Mizer LT15 sada je pokretna

07.10.2020

Wood-Mizer predstavlja novu verziju popularne serije brente LT15, koja proširuje mogućnosti ovih mašina, posebno u rezanju po narudžbi.

Pretplatite se na naš bilten
Primite e-poštom ažuriranja o ekskluzivnim posebnim ponudama, novim proizvodima i pozivima na posebne događaje!