Odštampaj ovu stranicu Dodaj za poređenje

MB200 Mašina Za Poravnavanje Obradaka

In stock
Mašina za ravnanje širokih piljenica, provrte I drugo
Glodalo za ravnanje širokih ploča s velikim kapacitetom, upravljački uređaji za usmeravanje glave glodala s promenjivom brzinom pomeranja, glava glodala s pet karbidnih noževa i orbitalnim nastavkom za glave pri brušenju.
Pogodnosti
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Opis MB200 Mašina Za Poravnavanje Obradaka

“SlabMizer”- nadstolna glodalica, učinkovito obrađuje i izravnava površine piljenica i sljepljenih ploča, od udubljenja, okrzotina I sl., kao i ostale široke materijale uz minimalan rad. U usporedbi s tradicionalnim glodalicama ili blanjalicama, “SlabMizer” izravnava poovršine širokih i debelih materijala do 1420 mm širine i 203 mm debljine za manje vremena, koristeći pogonske komande za usmjeravanje glave glodalice s promjenjivom brzinom pomicanja. Za veći kapacitet mogu se dodati modularni nastavci stola od 1520 mm, kako bi se produžila duljina obrade materijala.

Zavareni čelični okvir za teške uvjete rada s četiri podesive stege. osigurava sigurnost materijala. Lako podesite dubinu glodanja ručnim vitlom. koja se nalazi na vrhu glave glodala. Mjerna skala ispod ručice ima korake od 0,4 mm za precizno pozicioniranje. Možete skinuti s 0,4 mm do 3,2 mm u jednom prolazu.

Glava glodala se uključuje i njome upravlja upravljačkom konzolom. Pomoću dugog kabela možete se postaviti s bilo koje strane stroja. Konzola je pričvršćena na čelični stalak. Pogon upravljača uključuje uključivanje / isključivanje, promjenjivu brzinu posmaka i kontrolu smjera upravljačkom palicom za os X i Y, za završnu obradu materijala niz ili popreko godova.

Možete odabrati ručno upravljanje reznom glavom. Pomoću dvije potisne poluga na desnoj strani glave promijenite položaj glave za rezanje. Jednom, kad se obje strane piljenice poravnate, postiže se fina obrada površine uporabom 177 mm promjera kružnog glodala na brusnoj glavi za željeni završetak. Piljevina/blanjevina uklanja se lako pomoću usisavanja kroz otvor promjera 101.6 mm na vrhu glave glodala, koji se može povezati sa sustavom za usisavanje prašine.

Read More
Video zapisi MB200 Mašina Za Poravnavanje Obradaka
Karakteristike MB200 Mašina Za Poravnavanje Obradaka

Više informacija MB200 Mašina Za Poravnavanje Obradaka
Više informacija
Napajanje
Snaga 2.9 kW
Kapacitet sečenja
Maks. dubina reza 3.2 mm
Min. dubina reza 0.4 mm
Maks. širina materijala 1420 mm
Maks. dužina materijala 3962 mm
Min. dužina materijala 558 mm
Maks. debljina materijala 203 mm
Min. debljina materijala 12 mm
Pretplatite se na naš bilten
Primite e-poštom ažuriranja o ekskluzivnim posebnim ponudama, novim proizvodima i pozivima na posebne događaje!