Odštampaj ovu stranicu Dodaj za poređenje

Brenta LT20START

Out of stock
Only %1 left
Pristupačna pilana „LT20START” sa potpunom hidraulikom spremna za akciju
„LT20START” poseduje najfunkcionalniju i najpopularniju konfiguraciju sa potpunom hidraulikom i računarom, za efikasan i jednostavan rad, sada dostupan po pristupačnoj ceni!
Pogodnosti
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Opis Brenta LT20START

Zasnovan na svestranoj i pouzdanoj seriji pilana „LT20”, „LT20START” zadržava punu funkcionalnost i parametre rezanja po mnogo konkurentnijoj ceni. Pilana je dostupna u jednoj glavnoj konfiguraciji, uključujući kompletan hidraulični sistem za rukovanje trupcima i upravljačku ploču sa računarom za automatsko podešavanje debljine rezanja. Razvijena je kako bi odgovorila na rastuću potrebu za jeftinim pilanama sa mogućnostima koje odgovaraju većim mašinama.

Pilana „LT20START” je dizajnirana za mala i srednja preduzeća, kao i za individualne korisnike, koji traže mašinu spremnu za rad sa punom funkcionalnošću rezanja. Pilana „LT20START” omogućava efikasno pretvaranje trupaca u građevinski materijal po niskoj ceni!

Više mogućnosti i izbora rezervisano je za pilanu „LT20SUPER”, koja je dostupna prema vremenu proizvodnje. Ova konfiguracija „LT20SUPER” omogućava prilagođavanje pilane specifičnim poslovnim zahtevima i budžetskim uslovima.

Pilana „LT20START” omogućava rezanje trupaca maksimalnog prečnika 80 cm i dužine 6,1 m. Zasniva se na M-veličini postolja, koje je izrađeno kao i u drugim pilanama. Rezanje dužih trupaca moguće je pomoću nastavnih postolja koja su dodatno dostupna.

„LT20START” je stacionarna pilana koja bi se trebala postaviti ispod krova i vijcima pričvrstiti za betonski pod. Postolje ima nosače u obliku krova (sa dodatnim poklopcima od nerđajućeg čelika) koje sprečavaju da se kora uvuče ispod trupca prilikom nameštanja.

Hidraulični paket „AH3 STANDARD” očita je prednost „LT20START”, koji korisnicima omogućava jednostavno rukovanje trupcima. Sistem pokreće elektromotor snage 3 kW sa protokom ulja od 11 l/min. Uključuje tri bočna oslonca, centralnu stezaljku, okretač trupaca sa kandžama, dva valjka za nivelisanje trupaca i utovarivač trupaca.

Efikasan hidraulični sistem omogućava brz utovar trupaca, rotiranje i pozicioniranje trupaca na najprikladniji način. Centralna stezaljka radi na čvrstoj pojedinačnoj šipci u vodoravnoj i vertikalnoj ravni, pritiskajući trupac uz bočne naslone i čvrsto ga pričvršćujući tokom rezanja.

Pilana „LT20START” koristi standardni električni motor od 11 kW. Na pilani „LT20SUPER” dostupno je više opcija motora i hidraulike.

Upravljačka ploča ima ergonomski „joystick” za pomeranje rezne glave napred/nazad i dolazi u standardnoj opremi sa SW10 računarom za automatsko podešavanje debljine rezanja. Sa ovim uređajem ne morate izračunavati i ručno podešavati debljinu rezanja.

Poluga za vođenje čiste tračne testere pomera se električno i aktivira se na upravljačkoj ploči. Stabilizuje list testere pri rezanju trupaca (posebno onih nepravilnih oblika). Zategnutost lista testere se podešava pomoću vijka i merača. Sistem podmazivanja lista tračne testere zasniva se na elektromagnetskom ventilu.

Predrezač nije obavezan. Preporučuje se za rezanje prljavih trupaca sa blatom, peskom ili ledom u kori, produžavajući životni vek lista testere.

„LT20START” koristi standardne listove tračnih testera dužine 4010 mm i širine 32-35 mm.

Read More
Video zapisi Brenta LT20START
Karakteristike Brenta LT20START

Više informacija Brenta LT20START
Više informacija
Napajanje
Snaga Elektromotor 11 kW (E15)
Kapacitet sečenja
Maksimalna prečnik 80 cm
Maksimalna dužina trupca 6.1 m
Maksimalna širina rezanja 65 cm
Maksimalna širina građe 58 cm
Maksimalna visina rezanja 25 cm
Karakteristike glave i opcije
Setvork SW10
Pomeranje gore/dole Električni
Pomeranje napred/nazad Električni
Pomeranje rolke vodilice Električni
Sistem podmazivanja testere Elektro ventil
Sistem zatezanja testere Zavrtanj sa meračem
Debarker Optional
Prečnik otvora izlaza piljeviner 101.6 mm (4'')
Sečivo
Dužina 4010 mm
Širina 32 mm
35 mm
Točkovi sa sečivima
Prečnik 483 mm
Vrsta Remen
Materijal Liveno gvožde
Karakteristike i opcije ležišta
Postolje Monorail
Podupirači trupca Standard
Produžetak postolja Ručno postolje za trupac: 1.8 m, 3.6 m ili 7.2 m
Standardne karakteristike Non-adjustable legs
Rukovanje trupcem
STANDARD Hydraulic 3 bočna oslonca
Centralna stega na jednoj šipke
Okretač trupaca
Dva hidraulična nivelatora trupaca
Ubacivač trupaca
Hidraulična pumpa od 3 kW (11 l/min)
Karakteristike i opcije brente
Konstrukcija okvira Cantilever
Standardno CE
Mogućnosti Stainless Steel Rail Covers
Side Support Top Rollers
Pretplatite se na naš bilten
Primite e-poštom ažuriranja o ekskluzivnim posebnim ponudama, novim proizvodima i pozivima na posebne događaje!