Odštampaj ovu stranicu Dodaj za poređenje

BMT300

In stock
Pogodnosti
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Opis BMT300

BMT300 industrijski razmetač je dizajniran za preduzeća za profesionalno oštrenje testera i za velike pilane. Maksimalna širina testere je 75mm, a brzina razmetanja do 24 zuba po minuti. Pneumatski razmetač BMT300 osigurava tačno i sigurno razmetanje zuba. Elektronski kontrolni uređaj prikazuje sve parametre. Jednostavno postavite testeru, i započnite razmetanje u željenom režimu. Kada završi sa jednom stranom, obrnite testeru, podesite razmetač tako što pomerite gurač testere u drugi položaj.

Nekoliko različitih režima i funkcija omogućavaju fleksibilnost rukovanja operatera. Kontrolni režim jednostavno proverava zube. Redovan režim podešavanja može prepoznati stanje zuba, i po potrebi automatski ga saviti . Nakon podešavanja testere, razmetač će se zaustaviti, ili će proveriti testeru radi sigurnosti. Tolerancija za minimalni i maksimalni razmet se može podešavati.

BMT300 je dizajniran kao pratilac oštrača BMS500 i namenjen je za preduzeća sa više brenti u radu, kao i servisnih centara čije se poslovanje zasniva na održavanju testera.

Read More
Video zapisi BMT300
Pretplatite se na naš bilten
Primite e-poštom ažuriranja o ekskluzivnim posebnim ponudama, novim proizvodima i pozivima na posebne događaje!