Proizvodnja građe

Wilson Enterprises raste sa Wood-Mizer WB2000 industrijskim sistemom za piljenje

Smešten u Mičigenu, Wilson Enterprises, koji je u porodičnom vlasništvu i upravljanju, pruža visokokvalitetne proizvode od drveta za uređenje domova, izgradnju i zanatske projekte od 1985. godine. Nedavno je kompanija investirala u Wood-Mizer "WB2000" industrijski sistem za piljenje, koji omogućava obradu trupaca u gotove proizvode, sve unutar kompanije, dok svoje proizvode od drveta nude u skoro 5000 maloprodajnih prodavnica širom Sjedinjenih Država.

Škotski prerađivači drveta oslanjaju se na modernu Wood-Mizer „WB2000“ tehnologiju za ostvarivanje profita

„Škotska je prelepa sa svojim krajolicima, brojnim dvorcima i nepredvidivim vremenom. Putnici, koji idu severno od Edinburga, stignu do Perta, za koji bi mogli pomisliti da je poslednja utvrda civilizacije, ali preko planina nalazi se „Invernes“. Sa svojom mikroklimom i plodnim tlom, ovaj iznenađujuće topao mali deo severne Škotske savršen je za uzgoj dobrog drveta“, kaže Ronald Munro Ferguson, vlasnik pilane Novar Sawmill.

Italijanska porodična kompanija sa drvima za ogrev povećava profit korišćenjem brente „LT70“

Približno 50 km severoistočno od Rima, deda Stefano Kinija pokrenuo je porodični posao 1929. godine prodajući ručno cepane železničke pragove. Stefanov otac je odrastao u drvoprerađivačkoj industriji i napornim radom je izgradio uspešnu kompaniju za proizvodnju drveta za ogrev. Stefano je počeo da vodi kompaniju s punim radnim vremenom 2007. Kao treća generacija vlasnika, već razmišlja o budućnosti svog sina u porodičnoj kompaniji.

Moderna efikasna brenta u Letoniji

Firma PRO WOOD iz Letonije obaveštava da je utrostručila proizvodnju uz zadržavanje istog broja zaposlenih i značajno smanjenje drvnog otpada, nakon što su pokrenuli Wood-Mizer WM4000 liniju za rezanje.

Pilana u francuskim Alpima: lepota drva u svakom projektu

Yvan Cometto, stolar iz malog sela u francuskim Alpima, izrađuje drvene proizvode od lokalnog drveta koristeći Wood-Mizer brentu. U svom preduzeću “YC Charpente”, Yvan prerađuje drvo otkrivajući njegovu lepotu. – Ovo mesto ne bih menjao ni za šta drugo na svetu – priznaje smeškajući se.

Proizvodnja ružinog drveta sa brentom Wood-Mizer LT20 u Indoneziji

Indonezijska firma pili egzotično tvrdo drvo, kako bi povećala prodaju u Kini i Japanu. Firma zapošljava 150 radnika i povećala je profit otkako je kupila “Wood-Mizer LT20”.

Pretplatite se na naš bilten
Primite e-poštom ažuriranja o ekskluzivnim posebnim ponudama, novim proizvodima i pozivima na posebne događaje!