Izgradnja drvenih kuća

Meštani Nemačkog Porajnja koriste brentu LX50, kako bi spasili drvo, koje su uništili potkornjaci

Korišćenjem male brente na vašem posedu možete uštedeti dragoceno drvo i učiniti život uzbudljivijim ispunjavanjem dana rezanjem.

Poljski preduzetnik je zahvaljujući Wood-Mizer brenti uspeo u poslu sa obradom drveta

Poljski preduzetnik Zygmunt Koss priča o strasti prema obradi drveta i kako je postigao uspeh u poslu zahvaljujući odgovarajućoj tehnologiji.

Izgradnja jedinstvene drvene kapele na farmi u SAD-u

“Već 40 godina sam graditelj i tokom godina sam izgradio mnogo različitih stvari. Mislim da je ova kapela najbolja stvar koju sam ikada napravio,” kaže Bil Miskiman, vlasnik farme u Konektikatu i jedan od onih koji su učestvovali u stvaranju jedinstvene kapele “Trinity Knot”.

Dva brata iz Švedske uspešno vode svoju građevinsku i stolarsku radionicu

Göran & Lennart Ståhl proizvode proizvode za obradu drveta i snabdevaju lokalne kupce kvalitetnom drvenom građom za izgradnju i završnu obradu kuća u Švedskoj. Braća se pre svega oslanjaju na alate i mašine iz Wood-Mizerovog asortimana “Woodworking”, uključujući četvorostranu rendu/glodalicu MP260 i mašinu MP160.

Rezanje hrasta Wood-Mizer testerom „LX50“ u Holandiji

Smešten u holandskom selu Luten, Bob Oten vodi sopstvenu pilanu, „The Otten Sawmill“. Za ovog majstora, koji je duboko strastven u svom poslu, nema finijeg drveta od hrastovine. Hrast je savršen za izradu autentičnih stogova sena, rustičnih štala, tradicionalnih krovnih okvira i drugih proizvoda. Bob Oten nadzire ceo proces – od seče stabala, rezanja do izgradnje.

Bivši električar sagradio kuću iz snova u Kanadi

Nejtan Ševčuk ostvario je svoj životni san o izgradnji vlastitog doma uz osam godina napornog rada i predanosti, zajedno sa nekoliko pomoćnika i Wood-Mizer mobilnom brentom.

Razvijanje porodičnog biznisa sa brentama Wood-Mizer na Azurnoj obali, Francuska

Preduzeće „Spinelli Palanca Services” ima više od sto godina iskustva u sečenju, krčenju, orezivanju i eksploataciji drveta. Porodično preduzeće je osnovano 1912. godine, i razvijano je generacijama. Godine 2014. posao su preuzela dva strastvena drvoprerađivača – Sebastijan Spineli i njegov partner Siril Palanka, kako bi nastavili porodično nasleđe uz očuvanje najboljeg kvaliteta usluge.

Testerisanje hrasta Wood-Mizer mašinama u Velsu

Godišnji Wood-Mizer Dani kupaca 2023. godine održani su u kompaniji „Oak Frame Company” u Seint Asefu u severnom Velsu. Sajmon Belfild, zaljubljenik u obradu drveta i vlasnik firme, specijalizovao se za izradu raznih proizvoda od hrastovine i ariša, uključujući gotove brvnare, nadstrešnice, garaže i baštenske kućice, ali pre svega krovove, okvire i konstrukcije od hrasta. „Uvek sam uživao u radu sa drvetom”, kaže Sajmon. „Svi vole drvo. Ima toliko mnogo namena. To je na kraju krajeva fenomenalan proizvod.”

Stavke 1 do 8 od 9 ukupno

Page
Pretplatite se na naš bilten
Primite e-poštom ažuriranja o ekskluzivnim posebnim ponudama, novim proizvodima i pozivima na posebne događaje!