Interesantne ideje sa brentama

Veština gradnje brodova u Wisconsinu

Drvoprerađivač i brentista Joshua Swan, već više od dve decenije gradi jedinstvene drvene brodove u svojoj radionici, smeštenoj na prelepoj obali jezera Superior u Wisconsinu, SAD.

Zaručeni par izgradio studio za jogu

Živeći u Salidi, Kolorado, Parker Dunbar je upotrebio svoju mobilnu brentu Wood-Mizer LT15 kako bi napravio potpuno novi studio za jogu za svoju verenicu Jillayne.

Prenosna brenta za zabavu, terapiju i opuštanje

"Rezanje trupaca sa mojom Wood-Mizer brentom je zabavno! Deluje opuštajuće i terapeutski", kaže Jon Scott, vlasnik brente iz New Yorka, SAD.

Wood-Mizer brente pomažu u kultivisanju i osnaživanju rada, kao i pravu žena u Pakistanu

“Ciqam Green Solutions Private Limited”, poznat i kao "Ciqam", posluje na krajnjem severu Pakistana. "Ciqam" se prevodi kao "zeleno" na Burushaski, što simbolizuje rast i prosperitet. "Ciqam" je posvećen osnaživanju žena, promovisanju ravnopravnosti polova i podsticanju napretka.

Brenta LT15 kompanije Wood-Mizer na vrhu planine u Sloveniji

Brente kompanije Wood-Mizer nalaze se na nekim od najneobičnijih mesta na svetu, poput vrha planine u Sloveniji, na 1220 m nadmorske visine, gde se nalazi katolička crkva Svete Ane. Crkva je sagrađena pre više od 700 godina i sveto je mesto za mnoge hodočasnike jer se u njoj nalazi svetilište – skulpturalna slika tamnopute Madone.

Restauracija starinskih vagona za turistički voz u Španiji

Španska železnička firma RENFE Viajeros pozvala je pilanara sa mobilnom Wood-Mizer brentom da obnovi četiri starinska vagona “Strawberry Train”. Vagoni su izrađeni od drveta pre gotovo sto godina.

Oblikovanje leda za holandske zabave i događaje

Kompanija “The Rocks”, iz Holandije, u ponudi ima ekstravagantne ledene skulpture, ledene kocke, ketering i još mnogo toga za prestižne događaje, klubove, restorane i hotele.

Pretplatite se na naš bilten
Primite e-poštom ažuriranja o ekskluzivnim posebnim ponudama, novim proizvodima i pozivima na posebne događaje!