FR

Razvijanje porodičnog biznisa sa brentama Wood-Mizer na Azurnoj obali, Francuska

Preduzeće „Spinelli Palanca Services” ima više od sto godina iskustva u sečenju, krčenju, orezivanju i eksploataciji drveta. Porodično preduzeće je osnovano 1912. godine, i razvijano je generacijama. Godine 2014. posao su preuzela dva strastvena drvoprerađivača – Sebastijan Spineli i njegov partner Siril Palanka, kako bi nastavili porodično nasleđe uz očuvanje najboljeg kvaliteta usluge.

Izgradnja pastirskih koliba pomoću Wood-Mizer mašina u francuskim Alpima

Za gradnju kvalitetnih brvnara za pastire, Aleksander Salicis, stolar iz mesta Plan du Verdon u francuskim Alpima, koristi lokalno drvo za pružanje stolarskih usluga i proizvoda za svoje kupce. Aleksander upravlja Wood-Mizer mašinama u svojoj kompaniji za obradu drveta, pilani Salicis Charpente.

Mobilna brenta u planinama Francuske: rezanje u bilo koje godišnje doba!

Sa Wood-Mizer “LT70” mobilnom brentom, francuski pilanar Serge Jourdan, raspiljuje lokalne trupce za stolare, izrađuje po narudžbi i dostupan je u bilo kom trenutku za pomoć drugim korisnicima brenti Wood-Mizer, u dolini Haut-Verdon u Beauvezeru.

Rezanje u francuskim Alpima sa Wood-Mizerovom “LT70” mobilnom brentom

Koja brenta je najbolja za rad u planinskim područjima? Brenta u Alpima zahteva puno posebnosti i odlučnosti lokalnih pilanara. Vuča brente po planinskim putevima može biti izazov, čak i za najiskusnije pilanare. Osim veština i praktičnog znanja o drvetu, potrebna im je i odgovarajuća oprema za rezanje, kako bi dobro obavljali svoj posao.

Pilana u francuskim Alpima: lepota drva u svakom projektu

Yvan Cometto, stolar iz malog sela u francuskim Alpima, izrađuje drvene proizvode od lokalnog drveta koristeći Wood-Mizer brentu. U svom preduzeću “YC Charpente”, Yvan prerađuje drvo otkrivajući njegovu lepotu. – Ovo mesto ne bih menjao ni za šta drugo na svetu – priznaje smeškajući se.

Stavke 1 do 5 od 6 ukupno

Page
Pretplatite se na naš bilten
Primite e-poštom ažuriranja o ekskluzivnim posebnim ponudama, novim proizvodima i pozivima na posebne događaje!