Članci

Meštani Nemačkog Porajnja koriste brentu LX50, kako bi spasili drvo, koje su uništili potkornjaci

Korišćenjem male brente na vašem posedu možete uštedeti dragoceno drvo i učiniti život uzbudljivijim ispunjavanjem dana rezanjem.

Zaručeni par izgradio studio za jogu

Živeći u Salidi, Kolorado, Parker Dunbar je upotrebio svoju mobilnu brentu Wood-Mizer LT15 kako bi napravio potpuno novi studio za jogu za svoju verenicu Jillayne.

Nemačka farma širi svoje poslovanje i povećava prihod pomoću brente Wood-Mizer “LT70”

Nemački farmer Andreas Piehl, upravlja brentom “LT70”, što mu omogućuje da održava imanje farme i opskrbljuje građom lokalnu zajednicu.

Prenosna brenta za zabavu, terapiju i opuštanje

"Rezanje trupaca sa mojom Wood-Mizer brentom je zabavno! Deluje opuštajuće i terapeutski", kaže Jon Scott, vlasnik brente iz New Yorka, SAD.

Kada se posao i hobi poklope: priča o švedskoj stolarskoj radionici

"Kad se poklope posao i hobi, to omogućava beskrajne sate uživanja. Ja živim san." Ovo je moto Rasmusa Ströma u njegovoj stolarskoj radionici, "Ädelsnickaren" (Dobar stolar), u Falköpingu, Švedska.

Wood-Mizer brente pomažu u kultivisanju i osnaživanju rada, kao i pravu žena u Pakistanu

“Ciqam Green Solutions Private Limited”, poznat i kao "Ciqam", posluje na krajnjem severu Pakistana. "Ciqam" se prevodi kao "zeleno" na Burushaski, što simbolizuje rast i prosperitet. "Ciqam" je posvećen osnaživanju žena, promovisanju ravnopravnosti polova i podsticanju napretka.

Poljski preduzetnik je zahvaljujući Wood-Mizer brenti uspeo u poslu sa obradom drveta

Poljski preduzetnik Zygmunt Koss priča o strasti prema obradi drveta i kako je postigao uspeh u poslu zahvaljujući odgovarajućoj tehnologiji.

Izgradnja jedinstvene drvene kapele na farmi u SAD-u

“Već 40 godina sam graditelj i tokom godina sam izgradio mnogo različitih stvari. Mislim da je ova kapela najbolja stvar koju sam ikada napravio,” kaže Bil Miskiman, vlasnik farme u Konektikatu i jedan od onih koji su učestvovali u stvaranju jedinstvene kapele “Trinity Knot”.

Stavke 1 do 8 od 54 ukupno

Pretplatite se na naš bilten
Primite e-poštom ažuriranja o ekskluzivnim posebnim ponudama, novim proizvodima i pozivima na posebne događaje!