• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Rezanje drveta korisnika pilana u više od 100 zemalja zavisi od širokog spektra Wood-Mizer testera. Za mnoge vrste trupaca neophodne su različite testere za najbolje rezanje. Timovi za testiranje Wood-Mizer testera rade širom Azije, Evrope, Afrike i Amerike na unapređenju tehnologije, najboljeg izbora i profila testere kako bi ispunili najteže izazove rezanja. Bez obzira koje drvo režete, Wood-Mizer ima testere koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Wood-Mizer se bavi proizvodnjom testera za modele brenti proizvedenih od 1987god., i još uvek je jedini proizvođač u svetu koji ima i svoje testere.  Sa ISO 9001 sertifikatom od 2003 god., sistemu kontrole kvaliteta se strogo pridržavaju u svakoj fazi proizvodnje testera. Kvalitet testera se pažljivo prati. Naš ekskluzivni CBN oštrač sa kompjuterizovanom opremom osigurava najviše standarde Wood-Mizer testera.  

Bilo da su vaše potrebe male ili velike, Wood-Mizer testere su pristupačne i dostupne i odličnih performansi. Testere se mogu naručiti u bilo kojoj prilagođenoj dužini. Pet različitih vrsta Wood-Mizer testere postoje: RazorTip, BiMetal,, MaxFlex, DoubleHard i SilverTip. Sve Wood-Mizer testere, sem BiMetala, se mogu lako oštriti i održavati na licu mesta korišćenjem Wood-Mizer oštrilice.

TESTERE

RazorTIP
Stelit tip testere za ekstremno tvrdo drvo
BiMETAL
Visokokvalitetne industrijske testere
MaxFLEX1
Premium testere za sve namene
DoubleHARD
Testere za sve namene
SilverTIP
Ekonomične karbončelične testere za rezanje

OPREMA ZA ODRŽAVANJE TESTERE

OŠTRILICA
Oštri vaše testere
RAZMETAČ
Održavajte kvalitet zuba testere
KAMEN ZA OŠTRENJE CBN
Visokokvalitetan profilisan kamen za oštrenje

Najnovije vijesti

Zahvaljujući sušari na solarno napajanje, drvo je zaštićeno od insekata i vode

2. januar 2019.

Zahvaljujući sušari na solarno napajanje, drvo je zaštićeno od insekata i vode

Farmer Nejtan Braun nije više mogao da trpi da mu bube uništavaju građu, koju je ostavio da se suši na vazduhu, pa je odlučio da sagradi solarnu sušaru...

„Solarna sušara će skuvati te male napasti i držati ih podalje od mog drveta,” kaže Nejtan. Dizajn sušare je došao iz grupe besplatnih planova, sa Virginia Tech Univerziteta. Međutim, postavljanje solarne sušare na točkove, koristeći kamp prikolicu je bila Nejtanova ideja. „Hteo sam da mi sušara bude mobilna, kako bih mogao da je pomeram po farmi ili čak na neka druga mesta, gde režem”.

Pomoću Wood-Mizer LT15 brente, sa testerama DoubleHARD, Nejtan je izrezao 1,3m³ drveta, kako bi kompletirao projekat. Kombinacija topole, crvenog hrasta i bora daje sušari estetski izvanredan izgled. Ne samo da je Nejtan uštedeo, jer je projekat uradio sam, nego će u budućnosti i da zarađuje, sušeći drvo, na licu mesta. „Započeo sam ovaj projekat jer sam hteo da proizvodim visokokvalitetnu gotovu građu sa svojom brentom LT15,” kaže Nejtan. Kao pilanar, on zna vrlo dobro da je cena drveta veća, ako je ono dobro osušeno.

„Svako ko vidi sušaru kaže kako izgleda prelepo. Lepota ovog projekta ne bi bila moguća bez moje LT15! Sada, kada je to gotovo, spreman sam da počnem da režem i da sušim građu u mojoj sušari,” kaže Nejtan s osmehom.

Piše Samanta AlexanderPrint

Name:
Email:
Subject:
Message:
x