• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Rezanje drveta korisnika pilana u više od 100 zemalja zavisi od širokog spektra Wood-Mizer testera. Za mnoge vrste trupaca neophodne su različite testere za najbolje rezanje. Timovi za testiranje Wood-Mizer testera rade širom Azije, Evrope, Afrike i Amerike na unapređenju tehnologije, najboljeg izbora i profila testere kako bi ispunili najteže izazove rezanja. Bez obzira koje drvo režete, Wood-Mizer ima testere koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Wood-Mizer se bavi proizvodnjom testera za modele brenti proizvedenih od 1987god., i još uvek je jedini proizvođač u svetu koji ima i svoje testere.  Sa ISO 9001 sertifikatom od 2003 god., sistemu kontrole kvaliteta se strogo pridržavaju u svakoj fazi proizvodnje testera. Kvalitet testera se pažljivo prati. Naš ekskluzivni CBN oštrač sa kompjuterizovanom opremom osigurava najviše standarde Wood-Mizer testera.  

Bilo da su vaše potrebe male ili velike, Wood-Mizer testere su pristupačne i dostupne i odličnih performansi. Testere se mogu naručiti u bilo kojoj prilagođenoj dužini. Pet različitih vrsta Wood-Mizer testere postoje: RazorTip, BiMetal,, MaxFlex, DoubleHard i SilverTip. Sve Wood-Mizer testere, sem BiMetala, se mogu lako oštriti i održavati na licu mesta korišćenjem Wood-Mizer oštrilice.

TESTERE

RazorTIP
Stelit tip testere za ekstremno tvrdo drvo
BiMETAL
Visokokvalitetne industrijske testere
MaxFLEX1
Premium testere za sve namene
DoubleHARD
Testere za sve namene
SilverTIP
Ekonomične karbončelične testere za rezanje

OPREMA ZA ODRŽAVANJE TESTERE

OŠTRILICA
Oštri vaše testere
RAZMETAČ
Održavajte kvalitet zuba testere
KAMEN ZA OŠTRENJE CBN
Visokokvalitetan profilisan kamen za oštrenje

Najnovije vijesti

Wood-Mizer uvrstio MP260 četvorostrani modelator/rende u asortiman

26. septembar 2018.

Wood-Mizer uvrstio MP260 četvorostrani modelator/rende u asortiman

Novi MP260 modelator/rende ima potrpunu fleksibilnost za proizvodnju završne građe za drvnu industriju.

Wood-Mizer je pustio MP260 četvorostrani modelator/rende – promenljivu, kompaktnu mašinu proizvedenu za profesionalne drvoprerađivače, stolare ili udruženja za trgovinu građevinskim materijalom. Jeftina i laka za korišćenje, MP260 mašina modelira i renda daske/grede sa sve četiri strane u samo jednom prolazu, u više različitih gotovih proizvoda, uključujući podove, daske, ploče za ormare, panele, ramove za vrata i prozore i komponente za nameštaj.

MP260 top karakteristike
• Četvorostrano profilisanje u jednom prolazu
• Veliki četvorostrani kapacitet rezanja – 260 mm širine x 100 mm visine
• Još veći jednostrani  dvostrani kapacitet profilisanja

“MP260 modelator/rende je savršeni dodatak Wood-Mizer brenti”, kaže Robert Baginski, predsednik Wood-Mizer Industries-a. “Sa promenljivim i izdržljivim modelatorom u kombinaciji sa Wood-Mizer brentom, naši klijenti mogu da u potpunosti izraze svoju kreativnost i da proizvode kakvu god građu potražuju njihovi klijenti – od trupca sve do gotovog proizvoda”.

MP260 se isporučuje na paleti i potrebno je veoma malo sklapanja. Wood-Mizer snabdeva klijente noževima i profilima za rendanje, i sistemom za prikupljanje piljevine za MP260.

Uvrštavanjem u asortiman, MP260 rende/modelator ojačava položaj Wood-Mizer-a kao svetskog proizvođača uskotračnih brenti, koji sada nudi ceo spektar opreme, koja može da konvertuje trupce u građu i, na kraju, u gotove proizvode od drveta – uz podršku znanja, delova i servisa Wood-Mizer-a.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x