• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Rezanje drveta korisnika pilana u više od 100 zemalja zavisi od širokog spektra Wood-Mizer testera. Za mnoge vrste trupaca neophodne su različite testere za najbolje rezanje. Timovi za testiranje Wood-Mizer testera rade širom Azije, Evrope, Afrike i Amerike na unapređenju tehnologije, najboljeg izbora i profila testere kako bi ispunili najteže izazove rezanja. Bez obzira koje drvo režete, Wood-Mizer ima testere koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Wood-Mizer se bavi proizvodnjom testera za modele brenti proizvedenih od 1987god., i još uvek je jedini proizvođač u svetu koji ima i svoje testere.  Sa ISO 9001 sertifikatom od 2003 god., sistemu kontrole kvaliteta se strogo pridržavaju u svakoj fazi proizvodnje testera. Kvalitet testera se pažljivo prati. Naš ekskluzivni CBN oštrač sa kompjuterizovanom opremom osigurava najviše standarde Wood-Mizer testera.  

Bilo da su vaše potrebe male ili velike, Wood-Mizer testere su pristupačne i dostupne i odličnih performansi. Testere se mogu naručiti u bilo kojoj prilagođenoj dužini. Pet različitih vrsta Wood-Mizer testere postoje: RazorTip, BiMetal,, MaxFlex, DoubleHard i SilverTip. Sve Wood-Mizer testere, sem BiMetala, se mogu lako oštriti i održavati na licu mesta korišćenjem Wood-Mizer oštrilice.

TESTERE

RazorTIP
Stelit tip testere za ekstremno tvrdo drvo
BiMETAL
Visokokvalitetne industrijske testere
MaxFLEX1
Premium testere za sve namene
DoubleHARD
Testere za sve namene
SilverTIP
Ekonomične karbončelične testere za rezanje

OPREMA ZA ODRŽAVANJE TESTERE

OŠTRILICA
Oštri vaše testere
RAZMETAČ
Održavajte kvalitet zuba testere
KAMEN ZA OŠTRENJE CBN
Visokokvalitetan profilisan kamen za oštrenje

Najnovije vijesti

Visokokapacitetni modelator/rende MP360 iz Wood-Mizer-a

10. oktobar 2018.

Visokokapacitetni modelator/rende MP360 iz Wood-Mizer-a

Wood-Mizer je lansirao MP360, četvorostrani modelator/rende – visokoproduktivnu mašinu, velikog kapaciteta za radionice. Sa većim kapacitetom i većom produktivnošću po satu od popularne Wood-Mizer blanjalice MP260, MP360 renda i oblikuje daske i grede sa sve četiri strane u mnoštvo gotovih proizvoda, u samo jednom prolazu.

MP360 top karakteristike
:
• Četvorostrano oblikovanje i profilisanje u samo jednom prolazu.
• Veliki četvorostrani kapacitet sečenja – 350 mm širine x 160 mm visine.
• Još veći jednostrani i dvostrani kapacitet profilisanja.

“MP360 modelator/rende je ostvarenje snova drvoprerađivača,” kaže Robert Baginski, predsednik Wood-Mizer Industries-a. “Kombinovanjem Wood-Mizer brente sa MP360, naši klijenti imaju potpunu kontrolu nad celim procesom obrade, od trupca do gotovih proizvoda”.

Kao dodatak, Wood-Mizer nudi poboljšani MP365, sa petim nožem na osovini, koji može da se rotira do 270°, tako da operater može da doda joše jedan profil, sa bilo koje strane ili da zakači brusni alat, kako bi se dobilo finalno četvorostrano profilisano drvo.

MP360 i MP365 se isporučuju na paleti i zahtevaju veoma malo sklapanja. Wood-Mizer klijente snabdeva i noževima za rende i profilima, kao i priključnim sistemima za ekstrakciju piljevine.

Reputacija Wood-Mizer-a, kao svetskog proizvođača uskotračnih brenti, raste, jer kompanija sada nudi veći asortiman opreme koja može besprekorno da pretvori trupce u građu i kroz dalju obradu u gotove proizvode od drveta.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x