Vijesti

Wood-Mizer predstavlja široku brentu “LT15CLASSIC WIDE” za veće trupce i šire daske

4. oktobar 2019.

Wood-Mizer predstavlja široku brentu “LT15CLASSIC WIDE” za veće trupce i šire daske

Wood-Mizer lansira novi model brente, koja može izrezati trupce prečnika do 90cm.

Sa novom Wood-Mizer brentom  “LT15CLASSIC WIDE” kupci mogu rezati trupce prečnika do 90cm i proizvoditi daske širine do 83cm, sa jednostavnom, čvrstom i pristupačnom mašinom.  Dužina rezanja na brenti “LT15CLASSIC WIDE” se može prilagoditi  potrebnoj dužini trupca dodavanjem novih delova postolja.

“Od puštanja u promet  1997 godine, brenta LT15 je jedna od najprodavanijih  modela Wood-Mizer malih brenti u svetu.” rekao je Krzysztof Kropidlowski, komercijalni direktor Wood-Mizer Industries u Poljskoj. “Otkrili smo, da se znatan broj vlasnika brenti LT15 susreće sa zadatkom rezanja većih trupaca. Sa novom brentom “LT15CLASSIC WIDE”, veće trupce mogu mnogo lakše i brže izrezati.”


Veliki trupci se često pojavljuju kao otpad  pri seči drveća u gradskim parkovima. Na tržištu takvo drvo košta manje jer ga ne može svaka pilana preraditi. Ponekad rezana građa dobijena iz velikih trupaca ima jedinstvenu drvnu strukturu, što ga čini atraktivnim za stolariju i proizvodnju stolova. Iz tih razloga  veliki trupci imaju  raznovrsnu primenu  izrezani uz pomoć brente “LT15CLASSIC WIDE”.

Model brente  “LT15CLASSIC WIDE” ima veliki uspeh u Americi, Africi i Aziji, te verujemo, da je takođe sjajan dodatak evropskom asortimanu brenti. Sve mogućnosti brente LT15 dostupne su i za Wood-Mizer brentu “LT15CLASSIC WIDE” - tvrdi g.Kropidlowski.

Prva prezentacija brente “LT15CLASSIC WIDE” u Evropi održana je na sajmu “LIGNA 2019” u Nemačkoj, gde je ova nova brenta dočekana sa velikim oduševljenjem. Za više informacija kontaktirajte  lokalnog predstavnika.

Tehnički podaci “LT15CLASSIC WIDE STANDARD”
Trupac prečnika do 90cm
Postolje 5.2m (2 segmenta po 2.7m svaki)
Postolje 5.4m (3 segmenta po 1.95m svaki)
Najveća širina rezanja 90cm
Najveća širina daske 83cm
Izbor motora:
11kW Elektromotor
25HP Benzinski motor
19HP Benzinski motorName:
Email:
Subject:
Message:
x

Wood-Mizer novosti

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI