Vijesti

Prezentacija Wood-Mizer proizvoda u Strojkovce

8. oktobar 2019.

Prezentacija Wood-Mizer proizvoda u Strojkovce

U malom mestu Strojkovce kraj Leskovca skoro svaka kuća ima neku mašinu za obradu drva, pa smo odlučili da baš tu organizujemo prezentaciju naših proizvoda. Gospodin Bratislav Đorđević, vlasnik fabrike za izradu nameštaja Bata Đ, iz ovog mesta nam ljubazno ustupio prostor za izlaganje, te tako nam omogućio da se posle dve godine ponovo sretnemo sa našim klijentima.

Kao prethodni, i ovaj put  su pored naših redovnih starih klijenata prezentaciju posetili  drvoprerađivači iz ovih krajeva, kao i dosta novih potencijalnih klijenata, koji imaju želju da se isprobaju u drvoprerađivačkoj delatnosti.  

Predstavili smo u radu mašinu za sečenje tankih i kratkih trupaca TVS, mašinu za izradu paletnih elemenata HR115, kao i naširoko poznatu horizontalnu brentu LT20. Izloženi su bili još brenta LT15 i mašina za krajčenje EG300 koja ujedno ima funkciju višelisnog cirkulara. Pored širokog asortimana pomoćne opreme, trakastih i kružnih testera posetioci su bili u mogućnosti da vide i isprobaju oštrilice i razmetače. Takođe su mogli da se posavetuju o svojim problemima sa predstavnicima preduzeća.

Preduzeće Wood-Mizer Balkan zahvaljuje ljubaznom domaćinu Bratislav Đorđeviću i njegovim radnicima na gostoljubivosti i pomoći oko organizovanja prezentacije.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Wood-Mizer novosti

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI