Vijesti

MP160 rende i glodalo iz Wood-Mizera - nova 2 u 1 mašina za proizvođače nameštaja i stolare

6. novembar 2019.

MP160 rende i glodalo iz Wood-Mizera - nova 2 u 1 mašina za proizvođače nameštaja i stolare

Wood-Mizer je lansirao novo rende/glodalo MP160, 2 u 1 mašinu za pravljenje ravnih i kvadratastih, precizno dimenzioniranih dasaka. Efikasna i kompaktna, MP160 menja grubo rezanu građu u savršeno oblikovane daske.

MP160 ima jedan horizontalni sekač, koji radi na dva stola - gornji sto za rendanje i donji sto za glodanje, tako da nikakvi dodaci i podešavanja nisu potrebni između ove dve funkcije. Potrebno je samo da promenite poziciju prekidača u zavisnosti od željene funkcije, bez zaustavljanja noža i ekstraktora piljevine.

Počnite koristeći gornji sto za rendanje - praveći savršeno ravne dve susedne strane, sa preciznim pravim uglom. Zatim koristite donji sto za pravljenje preostale dve strane da budu paralelne sa prve dve, ravnajući glodalom do finalnih dimenzija.

Mašina poseduje zaštitni graničnik, koji čuva ruke operatera tokom rada. Uređaj za podešavanje radnog položaja ima nagib do 45 stepeni za povezivanje ploča pod uglom. Gornji i donji sto se mogu podešavati po potrebi, i ulazni i izlazni stolovi uvek ostaju međusobno paralelni. Izlazni sto se može fino podešavati. Dva pogonska valjka guraju dasku pod sekač. Sistem za uvlačenje daske ima mogućnost promene brzine.

Prednosti MP160 renda/glodala:
• proces od 4 koraka do ravnog i kvadratastog materijala
• za proizvođače nameštaja, prozora, vrata i dr.
• rende i glodala se smenjuju bez ikakvih dodatnih podešavanja između funkcija

"MP160 rende/glodalo je ono što je potrebno svakoj stolarskoj radionici," kaže Robert Baginski, predsednik Wood-Mizer Industries-a. "Sa ovom kompaktnom i efikasnom mašinom u kombinaciji sa Wood-Mizer brentom, naši klijenti mogu veoma lako proizvoditi drvene delove za nameštaj".

Reputacija Wood-Mizera, kao svetskog proizvođača uskotračnih brenti raste, jer sada imaju veoma široku ponudu opreme sa kojom se trupci lako pretvaraju u građu i, na kraju, u gotove proizvode.
Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Wood-Mizer novosti

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI