• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Wood-Mizer WB2000 industrijska brenta vrhunskih performansi

1. septembar 2022.

Wood-Mizer WB2000 industrijska brenta vrhunskih performansi

Pogledajte video Wood-Mizera UŽIVO s detaljnim uvodom u značaju dizajna industrijske brente “WB2000”. U ovoj video prezentaciji, rukovodilac proizvodnje Wood-Mizer, Adam Kubiak objašnjava kako “WB2000” radi i stvara profit, koristeći tračnu testeru širine 50 mm, 75 mm ili 100 mm i pružajući performanse uporedive s onima, koje možemo očekivati od širokotračne testere.


Video je opremljen titlovima. Da biste preveli titlove na svoj jezik, kliknite na "Postavke" u donjem desnom uglu videa, odaberite "Prevedi titlove" i odaberite svoj jezik.

Wood-Mizer predstavlja “WB2000” industrijsku brentu visokih performansi koja je projektovana posebno da zadovolji potrebe visokoproizvodnih tržišta obrade drva. Uspešno instalirana i radi na šest kontinenata od svog prvog predstavljanja, “WB2000” proširuje svestranost i pristupačnost industrijske pilane visokih performansi i pruža uslugu svetske klase uz podršku vodeće distribucijske mreže Wood-Mizera.

Sposobna za rezanje sa trakastim testerama širine 50 mm, 75 mm i 100 mm, brenta  “WB2000” kombinuje povećani prinos tehnologije tračnih testera sa uskim prorezom sa izdržljivošću i pouzdanošću, koje zahtevaju visokoproduktivni poslovi. Osim toga, tračne testere koje koristi brenta “WB2000” mogu se naoštriti brzom, preciznom i pristupačnom CBN tehnologijom bruseva,  umesto da se oslanjaju na stručnost i skupe resurse profesionalne oštračnice.
Visoke performanse  brente “WB2000” uključuje i snažan električni motor od 30kW ili 37kW, konstrukciju za teške uslove rada, nizak stepen održavanja, video sastav sa dve kamere uživo i efikasan rad sa preciznim sistemom za rezanje mekog drveta velikog prečnika, tvrdog drveta i tropskih balvana. “WB2000” se može koristiti kao samostalna pilana za potpunu obradu trupaca ili kao dodatak postojećem sistemu za obradu nepravilnih trupaca ili proizvodnju prilagođenih narudžbi.
“WB2000” tehničke karakteristike industrijske pilane visokih performansi

     • Izdržljiva konstrukcija na dve trake, gornji deo sa tračnom testerom na četverostrukim stupovima
     • Rezanje sa testerama širine 50 mm, 75 mm i 100 mm
     • Težina trupaca do 6 tona
     • Prienos rada uživo sa video sistemom sa 2 kamere (plus 2 po izboru)

Elektronično upravljanje i uzdignuto kontrolno sedište operatera, omogućuju jednom operateru da upravlja svim funkcijama rezanja i hidrauličnim rukovanjem trupcima, dok zadržava jasan pregled proizvodnje. Napredne postavke prikazane su na HMI ekranu osetljivom na dodir, koji prikazuje dimenzije trupca ili četvrtaka zajedno s trenutnom visinom lista tračne testere, brzinu i snagu rezanja. Uz to, «deluxe» upravljačke ručke operateru pružaju preciznu kontrolu nad svim funkcijama rezanja i rukovanja trupcima, te imaju proporcionalnu hidrauličnu kontrolu brzine. Funkcije hidrauličnog rukovanja trupcima uključuju dvostruki stezač za trupce, vertikalne bočne nosače, dvosmerni lančani okretač trupaca i pogonske valjke za pozicioniranje trupaca i uklanjanje gotovih dasaka.Wood-Mizerova “WB2000” industrijska pilana visokih performansi sada je dostupna širom sveta. Obratite se svom lokalnom Wood-Mizer predstavniku za narudžbu. Za više informacija posetite stranicu WB2000.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se