• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Wood-Mizer uvrstio MP260 četvorostrani modelator/rende u asortiman

26. septembar 2018.

Wood-Mizer uvrstio MP260 četvorostrani modelator/rende u asortiman

Novi MP260 modelator/rende ima potrpunu fleksibilnost za proizvodnju završne građe za drvnu industriju.

Wood-Mizer je pustio MP260 četvorostrani modelator/rende – promenljivu, kompaktnu mašinu proizvedenu za profesionalne drvoprerađivače, stolare ili udruženja za trgovinu građevinskim materijalom. Jeftina i laka za korišćenje, MP260 mašina modelira i renda daske/grede sa sve četiri strane u samo jednom prolazu, u više različitih gotovih proizvoda, uključujući podove, daske, ploče za ormare, panele, ramove za vrata i prozore i komponente za nameštaj.

MP260 top karakteristike
• Četvorostrano profilisanje u jednom prolazu
• Veliki četvorostrani kapacitet rezanja – 260 mm širine x 100 mm visine
• Još veći jednostrani  dvostrani kapacitet profilisanja

“MP260 modelator/rende je savršeni dodatak Wood-Mizer brenti”, kaže Robert Baginski, predsednik Wood-Mizer Industries-a. “Sa promenljivim i izdržljivim modelatorom u kombinaciji sa Wood-Mizer brentom, naši klijenti mogu da u potpunosti izraze svoju kreativnost i da proizvode kakvu god građu potražuju njihovi klijenti – od trupca sve do gotovog proizvoda”.

MP260 se isporučuje na paleti i potrebno je veoma malo sklapanja. Wood-Mizer snabdeva klijente noževima i profilima za rendanje, i sistemom za prikupljanje piljevine za MP260.

Uvrštavanjem u asortiman, MP260 rende/modelator ojačava položaj Wood-Mizer-a kao svetskog proizvođača uskotračnih brenti, koji sada nudi ceo spektar opreme, koja može da konvertuje trupce u građu i, na kraju, u gotove proizvode od drveta – uz podršku znanja, delova i servisa Wood-Mizer-a.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se