• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Wood-Mizer predstavlja “SlabMizer” - stona glodalicu za površinsku obradu širokih dasaka

30. decembar 2020.

Wood-Mizer predstavlja “SlabMizer” - stona glodalicu za površinsku obradu širokih dasaka

Uz rastuću potražnju za visokokvalitetnim gotovim daskama u industriji obrade drveta, Wood-Mizer uvodi “SlabMizer MB200” - stona glodalicu za ravnanje površine daske, koja je idealna za vlasnike pilana, tesare i stolarske radionice.

Smišljena u SAD-u, “SlabMizer”- stona glodalica, efikasno obrađuje i izravnava površine daske i slepljenih ploča, od udubljenja, okrzotina I sl., kao i ostale široke materijale uz minimalan rad.

U poređenju s tradicionalnim glodalicama ili blanjalicama, “SlabMizer” izravnava poovršine širokih i debelih materijala do 1420 mm širine i 203 mm debljine za manje vremena, koristeći pogonske komande za usmjeravanje glave glodalice s promjenjivom brzinom pomicanja. Za veći kapacitet mogu se dodati modularni nastavci stola od 1520 mm, kako bi se produžila dulžina obrade materijala.Zavareni čelični okvir za teške uslove rada s četiri podesive stege. osigurava sigurnost materijala. Lako podesite dubinu glodanja ručnim vitlom,  koja se nalazi na vrhu glave glodala. Merna skala ispod ručice ima korake od 0,4 mm za precizno pozicioniranje. Možete skinuti s 0,4 mm do 3,2 mm u jednom prolazu.

Glava glodala se uključuje i njome upravlja upravljačkom konzolom. Pomoću dugog kabla možete da se postavite sa bilo koje strane mašine. Konzola je pričvršćena na čelični stalak. Pogon upravljača uključuje uključivanje / isključivanje, promjenjivu brzinu posmaka i kontrolu smera upravljačkom palicom za os X i Y, za završnu obradu materijala niz ili popreko godova.Možete odabrati ručno upravljanje reznom glavom. Pomoću dve potisne poluge na desnoj strani glave promenite položaj glave za rezanje. Jednom, kad se obe strane daske poravnaju, postiže se fina obrada površine upotrebom 177 mm prečnika kružnog glodala na brusnoj glavi za željeni završetak. Piljevina/blanjevina uklanja se lako pomoću usisavanja kroz otvor prečnika 100 mm na vrhu glave glodala, koji se može povezati sa sistemom za usisavanje prašine. Pričvrstite crevo za usisavanje piljevine na žičani nosač iznad glave glodala, da ne smeta vidokrugu rukovaoca.

Uz dodatak “SlabMizer”- stone glodalice,Wood-Mizer nudi čitav niz opreme za obradu drveta od šume do konačnog oblika, koja trupac može pretvoriti u gotov, osušen drvni proizvod.

Karakteristike “MB200 SlabMizer” - stone glodalice

     • Najveća širina 1420 mm i najveća debljina 203 mm obradka
     • Dužina materijala 3962 mm ili duža ali sa modularnim nastavcima stola od 1520 mm
     • Upravljački mehanizmi za usmeravanje glave glodlaice s promenjivom brzinom posmaka
     • Glava glodlaice s pet četverostranih karbidnih noževa sa motorom od 0,18 kW i brzinom okretanja od 3950 o / min
     • Dodatak glave glodalice sa orbitalnim okretanjem, za finu završnu  obradu
     • Izgrađeno u Poljskoj

Za više informacija kontaktirajte svog lokalnog predstavnika Wood-Mizer-a.
Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se