• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Wood-Mizer predstavlja MP220 Profilirka / blanjalica / glodalica

19. jul 2021.

Wood-Mizer predstavlja MP220 Profilirka / blanjalica / glodalica

Mašina za obradu drveta Wood-Mizer MP220 efikasno kombinuje tri postupka - profiliranje, blanjanje i glodanje - u jednoj jedinici, štedeći vreme i smanjujući troškove pilanarima i stolarima.

MP220 proifilirka / blanjalica / glodalica konstruisana je za proizvodnju četvrtaka, podnih obloga, ploča, raznih profila s manje vremena i troškova.
Zahvaljujući vodoravnom reznom vratilu i jednoj kružnoj testeri, raspiljivanje i blanjanje na MP220 mogu se obaviti u jednom prolazu. Noževi za glodanje pružaju maksimalnu dubinu oblikovanja od 20 mm s maksimalnim dimenzijama blanjanja 240 mm u visinu i 410 mm u širinu (s uklonjenom kružnom testerom).

Gornji poklopac radi sigurnosti pokriva kružnu testeru, i operater ga može lako prilagoditi. S maksimalnom visinom piljenja od 75 mm, materijal za obradu prolazi kroz mašinu  glatko i sigurno.

Iznad upravljačkog stola nalazi se upravljačka jedinica koja omogućuje jednostavan rad mašine MP220. Ergonomska ručna poluga omogućuje podešavanje debljine blanjanja / oblikovanja podešavanjem visine stola od  livenog gvožđa. Graničnik pomaže u postavljanju obradaka za raspiljivanje.

Dva električna motora od 3,2 kW / 4,4 KS,  pružaju brzinu  od 6000 okretaja u minuti, dajući glatku površinu na završnoj obradi proizvoda uz istodobno malo trošenje  energije i smanjenje buke.

Mašina MP220 ima fiksnu brzinu protoka obradka od 5 m / min (ECO verzija) ili promenjivu brzinu protoka od 2-12 m / min (PRO verzija).

Dva otvora za isisavanje piljevine/blanjevine na gornjem delu poklopca i jedan ispod stola  pomažu u održavanju radnog područja čistim.Lagan (195 kg) i kompaktan,  MP220, može biti opremljen transportnim točkovima za brzo pomeranje mašine i njeno udobno postavljanje na radno mesto.

Wood-Mizer ima širok izbor profilnih noževa I glodala, kružnih testera kao druge vredne dodatne alate za mašine za obradu drveta koje proizvodi firma.
Jednostavnim korištenjem, pristupačnom cenom i dvogodišnjom garancijom, višenamenska mašina za obradu drveta MP220 optimalno odgovara potrebama stolara i tesara koji žele proširiti asortiman svojih proizvoda i povećati vrednost završnog proizvoda. Svestranost čini mašinu MP220 nezaobilaznim u svakoj obradi drveta i stolariji.

Kontaktirajte svog lokalnog predstavnika firme Wood-Mizer da biste saznali više detalja i dobili

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se