• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Wood-Mizer najavljuje brentu LT70 za teški rad

7. decembar 2020.

Wood-Mizer najavljuje brentu LT70 za teški rad

Wood-Mizer je uspešno  iskombinovao najbolje prednosti dve  dokazane brente u jedan novi proizvod. Brenra “LT70 HEAVY-DUTY” proizvodi rezanu  građu na industrijskom nivou s lakoćom profesionalnog rada brente LT70.

Brenta “LT70 HEAVY-DUTY” poseduje naprednu glavu brente “LT70 Professional” koja daje odlične rezultate rezanja zajedno s vrhunskim postoljem brente za velika opterećenja iz industrijske serije brenti Wood-Mizer “WM4000” uskog prečnika. Ova kombinacija proizvodi visokokvalitetnu drvnu građu velikim brzinama uz jednostavan rad. "Pilanari na “LT70 HEAVY-DUTY” izveštavaju da je njihova produktivnost znatno povećana zbog jednostavnosti rada i brzine obrade trupaca", kaže Hubert Powietrzynski, šef prodaje Wood-Mizer Europe.Dokazana izvrsna glava za rezanje “LT70” nudi se u dve širine - “STANDARD” za trupce prečnika do 95 cm i “WIDE-široka” za trupce prečnika do 105 cm. Standardna verzija može proizvesti piljenice širine 73 cm, dok sa širom glavom za rezanje, širina piljenica povećava se na 86 cm. Glava ima standardne poluge za povratni posmak dasaka, koje sklanjaju piljenice na izlazni transporter radi veće efikasnosti.
 
“LT70 HEAVY-DUTY” koristi listove tračnih testera širine 38-50 mm i dužine 4670 mm, a “LT70 WIDE HEAVY-DUTY” zahteva tračne testere širine 38 mm i dužine 5000 mm. Ponašanje tračnih testera poboljšano je električno podesivom rukom za vođenje lista tračne testere i automatskim sistemom “podmazivanja vodom” lista tračne testere, što rezultira produženjem veka trajanja lista testere i povećanjem stabilnosti rada testere u toku rezanja materijala različitih veličina. Po želji, glava testere može biti opremljena predrezačem za uklanjanje kore i prljavštine, radi dužeg veka trajanja lista testere i laserskom crtom za precizno rezanje.

Standardni model “LT70 HEAVY-DUTY” brente dolazi s odvojenom upravljačkom stanicom koja se može postaviti na najpovoljnije mesto bilo gde oko brente. Za automatsko podešavanje debljine piljenicae, upravljačka stanica uključuje se dobro poznatim računarom, brzo i precizno  “SW10 Setworks-računar”  ili po želji PLC1, PLC2 ili Accuset 2 računari.

Brente “HEAVY-DUTY” postavljene su na velikom i robustnom postolju, koji uključuje robusnu središnju stegu za trupce na dve šipke, valjak za nivelisanje trupaca, pomoćni valjak i kratku transportnu traku. Postolje podržava okretanje trupaca sa “Super Hydraulics” hidraulikom, dizajnirano za brzo i jednostavno rukovanje trupcima teškim i do 3 tone. Jaka hidraulična pumpa od 5,5 kW efikasno omogućava rukovanja trupcima s dva pogonska valjka na dvostrukim cilindrima radi lakšeg postavljanja trupca na šine postolja, dvosmernim lančanikom za brzo okretanje teških trupaca i tri dvostruka okomita noslona, za pružanje veće stabilnosti za stezanje i okretanje trupca. Sastav postolja može se nadograditi dodatnim delovima postolja (dužine 0,9 ili 3,6 m), stolom za utovar trupaca, stolom za sortiranje ili podesivim nogama postolja, kako bi se uklopili u postojeća pilanska postrojenja.

Brenta „LT70 HEAVY-DUTY”,  je brenta na snažnoj i čvrstoj konstrukciji postolja koja jako efikasno reže masivne teške trupce. Komplet po želji za noge, podiže okvir postolja i olakšava čišćenje ispod postolja ”, - kaže Hubert Powietrzynski. „Postolje  brente opremljeno je hidrauličnim sistemom za teške uslove rada, koji omogućuje bržu manipulaciju velikim trupcima, što rezultira ukupnim rastom produktivnosti. Zbog toga su industrijska poduzeća za proizvodnju drvne građe toliko cenila kapacitet “LT70 HEAVY-DUTY”.

Za više informacija posetite woodmizer.rs ili kontaktirajte svog lokalnog predstavnika firme Wood-Mizer.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se