• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Wood-Mizer dodaje “WIDE-široku” opciju popularnoj mobilnoj brenti “LT15CLASSIC”

11. januar 2023.

Wood-Mizer dodaje “WIDE-široku” opciju popularnoj mobilnoj brenti “LT15CLASSIC”

Popularna, svestrana i kompaktna serija brente “LT15” proširuje se uvođenjem LT15CLASSIC WIDE Mobile, koji kombinuje karakteristike mobilne brente “LT15” sa širim rasponom točkova. „To je zanimljiva ponuda za firme i pojedince koji trebaju rezati veće trupce dalje od svojih pilanskih radionica. Mobilna brenta “LT15CLASSIC-WIDE”. napravljena je na temelju proverenih i pouzdanih inženjerskih dizajna dokazanih modela “LT15”, koji su stekli svetsko priznanje među korisnicima,” kaže Hubert Powietrzyński, direktor prodaje u Wood-Mizeru.

“LT15CLASSIC-WIDE” Mobilna brenta ima mobilno postolje za transport na bilo koje mesto, što vam omogućuje da odmah počnete rezati. Za početak rezanja korisnik samo treba  otključati zaštitu koja osigurava glavu brente tokom transporta i izravnati postolje prema tlu.Dizajn postolja temelji se na postolju tipa S3, koji se sastoji od 3 segmenta, svaki dug 1,95 m. Postolje brente opremljeno je sa šest standardnih bočnih nosača i tri ručne stezaljke za pričvršćivanje trupaca. Standardna konfiguracija postolja mobilne brente “LT15CLASSIC-WIDE” omogućuje vam rezanje trupaca do maksimalno dužine 5,2 m. Za efikasniji utovar trupaca, brenta se može opremiti setom utovarnih rampi sa ručnim vitlom. Standardni klin za trupce omogućuje efikasno nivelisanje i pozicioniranje bilo kojih koničnih trupaca.

“LT15CLASSIC-WIDE” dolazi sa paketom prikolice (do 1500 kg), uključujući osovinu sa točkovima, kuku sa potpornim točkom, osam podesivih potpora, laganu šipku, bočna poziciona svetla i ograde. Delovi postolja brente redizajnirani su i ojačani za veću integraciju sa šasijom, dok su električne žice osigurane pod posebnim poklopcima. 
Još jedna bitna karakteristika“LT15CLASSIC-WIDE Mobile” je šira glava brente koja omogućuje rezanje trupaca sa maksimalnim prečnikom od 90 cm, što ovaj model čini brentom najvećeg kapaciteta u celom asortimanu modela “LT15”. Razmak između rolki tračne testere povećao se na 88 cm, što omogućuje rezanje pri nadvišenju maksimalne širine od 82 cm i maksimalne debljine  od 27 cm. Redizajnirana glava za rezanje širih trupaca zahteva tračne testere dužine 4470 mm, koje nose standardni točkovi od 483 mm.

Originalni Wood-Mizerovi listovi tračnih testera širine 32-35 mm, omogućuju produktivno i ekonomično rezanje. Uz tehnologiju uskog propiljka, operater može proizvesti puno više piljenica iz svakog trupca, uz smanjenu količinu piljevine.
 
Pametnija i brža brenta je u izvedbi sa efikasnim i kompaktnim glavnim pogonskim jedinicama – ili električnim motorom od 11 kW ili benzinskim motorom od 25 KS.
U standardnoj konfiguraciji, mobilna brenta “LT15CLASSIC-WIDE” ima električni sistem pomeranja gore/dolje i ručni pogon napred/natrag, koji se može nadograditi na verziju sa električnim pogonom. Polugom za vođenje tračne testere upravlja se ručno, dok sistem za čišćenje  duže je održava u boljem stanju, što omogućuje veću preciznost i efikasnost. Glava brente može biti opremljena upravljačkim kontrolama za automatski izračunatu debljinu (Setwork SW10), dodajući više udobnosti i preciznosti procesu rezanja. Dodatak koji se visoko preporučuje jest i skidač kore za produljeni vek trajanja tračne testere, posebno kada korisnik često reže prljave trupce.

Mobilna brenta “LT15CLASSIC-WIDE” sada je dostupna na odabranim tržištima i nudi se sa 2-godišnjim Wood-Mizer garancijom. Obratite se lokalnom Wood-Mizer predstavniku za više informacija i narudžbu.***

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se