• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Visokokapacitetni modelator/rende MP360 iz Wood-Mizer-a

10. oktobar 2018.

Visokokapacitetni modelator/rende MP360 iz Wood-Mizer-a

Wood-Mizer je lansirao MP360, četvorostrani modelator/rende – visokoproduktivnu mašinu, velikog kapaciteta za radionice. Sa većim kapacitetom i većom produktivnošću po satu od popularne Wood-Mizer blanjalice MP260, MP360 renda i oblikuje daske i grede sa sve četiri strane u mnoštvo gotovih proizvoda, u samo jednom prolazu.

MP360 top karakteristike
:
• Četvorostrano oblikovanje i profilisanje u samo jednom prolazu.
• Veliki četvorostrani kapacitet sečenja – 350 mm širine x 160 mm visine.
• Još veći jednostrani i dvostrani kapacitet profilisanja.

“MP360 modelator/rende je ostvarenje snova drvoprerađivača,” kaže Robert Baginski, predsednik Wood-Mizer Industries-a. “Kombinovanjem Wood-Mizer brente sa MP360, naši klijenti imaju potpunu kontrolu nad celim procesom obrade, od trupca do gotovih proizvoda”.

Kao dodatak, Wood-Mizer nudi poboljšani MP365, sa petim nožem na osovini, koji može da se rotira do 270°, tako da operater može da doda joše jedan profil, sa bilo koje strane ili da zakači brusni alat, kako bi se dobilo finalno četvorostrano profilisano drvo.

MP360 i MP365 se isporučuju na paleti i zahtevaju veoma malo sklapanja. Wood-Mizer klijente snabdeva i noževima za rende i profilima, kao i priključnim sistemima za ekstrakciju piljevine.

Reputacija Wood-Mizer-a, kao svetskog proizvođača uskotračnih brenti, raste, jer kompanija sada nudi veći asortiman opreme koja može besprekorno da pretvori trupce u građu i kroz dalju obradu u gotove proizvode od drveta.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se