• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

6. maj 2020.

StartCUT – nova serija Wood-Mizer trakastih testera


Wood-Mizer predstavlja novu seriju trakastih testera od ugljeničnog čelika, kombinacije niske cene i radnih performansi srednje klase trakastih testera. StartCUT testere su trenutno najpristupačnije  u izboru Wood-Mizer trakastih testera.

StartCUT je nova pridodata vrsta  Wood-Mizer asortimana trakastih testera koje uključuju  popularnu seriju SilverTIP, najprodavanije DoubleHARD, visokokvalitetnu MaxFLEX i specijalnu vrstu BiMETAL, RazorTIP i Vortex testera.

Trakaste testere StartCUT su proizvedene od ugljeničnog čelika, sa naglaskom na kvalitetu i postavljanju visokog standarda tehničkih parametara. Ove tračne testere namenjene za pilane i raspiljivačice se prodaju sa indukcijskim kaljenim vrhovima zubi, koji su razmetnuti i naoštreni. StartCUT je trenutno najekonomičnija vrsta tračne testere na tržištu, koja uz konkurentne rezultate rezanja ima i konkurentnu cenu.

“Postoji velika grupa kupaca, čija se odluka pri kupovini testere temelji na ceni iste. StarCUT je u ovom slučaju za njih najpovoljniji izbor. Ona je testirana u mnogim zemljama i pokazalo se da ispunjava očekivanja kupaca.” navodi Krzystof Kropidlowski, direktor prodaje u Wood-Mizer Industries, Poljska.

Novi logotip StartCUT testera:

StartCUT trakaste testere se mogu naručivati u Evropi. Nazovite svog Wood-Mizer predstavnika, kako biste dobili ponudu.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se