• Image 1
  Image 2
  Image 3
  Image 4
  Image 5
  Image 6

ČLANCI

Novo na tržištu – Wood-Mizer mašina za rendanje i profilisanje MP200

8. januar 2020.

Novo na tržištu – Wood-Mizer mašina za rendanje i profilisanje MP200

Wood-Mizer uvodi na tržište dvostranu mašinu za rendanje i kalupljenje drveta MP200, koja u jednom prolazu obrađuje obe strane drveta. Ova pristupačna i jednostavna mašina je namenjena drvoprerađivačima za brzu i efikasnu proizvodnju lajsni, podova i drugih proizvoda od drveta.

Mašina MP200 je opremljena jednim horizontalnim gornjim i jednim vertikalnim bočnim nožem. Oba noža mogu biti namenjena za rendanje ili kalupljenje.

Proces rada se započinje rendanjem ili oblikovanjem jedne ili dve suprotne strane u jednom prolazu. Valjci pomeraju dasku prvo ispod horizontalnog, a zatim i vertikalnog bočnog noža.

Ukoliko samo rendate, treba da podesite visinu stola, a zatim rendati dve strane jednu po jednu. Ako želite profilisati, tada pre profilisanja obe strane  treba da promenite noževe i podesite visinu stola.

Karakteristike Wood-Mizer mašine za rendanje /profilisanje MP200:
•    Dvostruki  proces rendanja i profilisanja drvene građe.
•    Namenjena za proizvođače podnih obloga, letvica i dr.
•    Jedan horizontalni gornji I jedan vertikalni bočni nož.

MP200 se isporučuje na paleti i zahteva minimalno vreme za montažu. Wood-Mizer Balkan isporučujenoževe z rendanje, profile za kalupljenje, kao i sistem za izvlačenje piljevine.

Proizvodnja mašine MP200 je započeta u Švedskoj 1980 godine, i danas proizvodi pod zaštitnim znakom Wood-Mizer – svetskog proizvođača opreme za obradu drveta koja bez problema može trupce pretvoriti u gotove proizvode od drveta.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se