• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Nove Wood-Mizer brente, okrajčivači i profilirke na sajmu LIGNA 2019

3. april 2019.

Nove Wood-Mizer brente, okrajčivači i profilirke na sajmu LIGNA 2019

Na sajmu LIGNA 2019, Wood-Mizer će prezentovati novi asortiman modelatora/renda i nove brente za visokoroduktivna preduzeća i za početnike.

Wood-Mizer štand na izložbi LIGNA, sa svojih skoro 700m² otvorenog prostora izložiće sledeću drvoprerađivačku opremu:


• Za visokoproduktivnu proizvodnju – individualne mašine iz industrijske linije TITAN, kao što su WB2000 širokotračna brenta, okrajčivač sa mogućnošću skeniranja i visokoproduktivan višelisni TITAN cirkular EG800.


• Nova linija četvorostranih profilirki, modelatora, renda koja se proizvodi u delu kompanije Wood-Mizer, u Švedskoj. Ove mašine omogućavaju malim i srednjim stolarskim preduzetnicima da proizvode gotove proizvode od drveta sa minimalnim ulaganjem u mašinu.


• Profesionalna brenta LT15WIDE i LT70WIDE, sa širim sečivima, od 50mm. Ove brente imaju mogućnost da režu veće trupce, sa većim prečnikom i da proizvedu širu građu.• Na delu štanda biće izložen i Wood-Mizer alat – različita uskotračna i širokotračna sečiva, cirkularna sečiva, noževi i ostali instrumenti za rezanje drveta. Mašine za oštrenje će, takođe, biti izložene.

Dobrodošli na Wood-Mizer štand na sajmu LIGNA MESSE u Hanoveru, od 27. do 31. maja, 2019. godine. Narandžasti štand #FG K44 nalazi se na otvorenom delu između Hale 25 Hale 27.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se