• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Ne razmišljajte o brzom novcu – razmišljajte o vrhunskom kvalitetu proizvoda

11. april 2018.

Ne razmišljajte o brzom novcu – razmišljajte o vrhunskom kvalitetu proizvoda

Nastavljamo da objavljujemo Švedska Farma (Swedish Homestead) serije filmova, koji govore o modernom životu na farmi. Helmut Fuch, osnivač Švedske Farme, govori o tome kako je kroz naporan rad dokazao da je njegova LT40 brenta profitabilna investicija.

Helmut i njegova supruga Susanne odrasli su u Nemačkoj i vremenom su se preselili u Švedsku da kupe farmu. Njihov sin, Simeon, intervjuiše oca o farmerskom životu i kako je kupovina LT40 brente pre petnaest godina promenila način na koji se razvijala farma.

“Više volim da uposlim svoje ruke nego da sedim u fotelji, tako da su se naši životi potpuno promenili kada smo napustili kancelarijski posao u Nemačkoj da bismo se preselili na farmu,” priseća se Helmut. Jednog dana, Helmut je šetao kroz šumu sa svojim sinom i tada je video Wood-Mizer brentu prvi put. “To je bila ljubav na prvi pogled,” kaže kroz smeh Helmut. “Odmah sam pomislio: to je to. Nedugo zatim stupio sam u kontakt sa lokalnim prodavcem Wood-Mizer opreme”.

Nakon kupovine brente, Helmut je rezao preko 5000 sati za svoje i za potrebe mušterija. Nekim mušterijama je potrebno da se izreže odjednom nekoliko stotina trupaca. Sa moćnim dizel motorom, Helmut je u mogućnosti da reže bilo gde.

Helmut takođe deli bezvremenu mudrost o vođenju pilane. “Najvažnija stvar u komercijalnim operacijama nije da se napravi brz novac, nego da se napravi proizvod vrhunskog kvaliteta,“ kaže on “Ja uvek dođem na posao kod klijenta i do kraja posla postanemo prijatelji”. Zbog svog integriteta, Helmut je prestao da se reklamira, jer je njegov broj mušterija prešao 100.

“Kupio bih ponovo Wood-Mizer brentu LT40 za mobilno rezanje,” zaključuje Helmut. Švedska Farma je zaista profitirala od oba – napornog rada i dugotrajne brente.

Objavljeno uz dozvolu Švedske Farme (Swedish Homestead).

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se