• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

MINERALNO ULJE ZA VAŠE OŠTRILICE

10. jun 2020.

MINERALNO ULJE ZA VAŠE OŠTRILICE

Čisto mineralno ulje produžava život vaše CBN oštrilice. Korišćenjem pogrešne vrste ulja može se oštetiti CBN kamen začepljenjem njegove fine brusne površine, a to se možda neće moći očistiti. Kao posledica toga, kamen će ostavljati  tragove gorenja na tračnoj testeri i izgubiće se preciznost oštrenja.

Pre početka oštrenja Wood-Mizer preporučuje:
• redovno proveravajte CBN kamen – trebalo bi biti čist
• pobrinite se da mlaznica za točenje ulja iznad kamena i stezaljka – vodilica lista tračne testere budu čisti
• upotrebljavajte Wood-Mizer mineralno ulje za oštrenje

Zašto baš mineralno ulje?
Mineralno ulje za oštrilice je fluidnije – tečnije od ostalih sintetičkih ulja za motore i hidrauliku. Ono ne začepljuje CBN kamen nakupljanjem metalne bruševine. Ukoliko u vašoj oštrilici ima previše nakupljene bruševine, uticaće na kvalitet oštrenja blokirajući mlaznicu ulja, pumpu za ulje i stezaljku - vodilicu lista tračne testere.

Naručite mineralno ulje za oštrenje od lokalnog Wood-Mizer zastupnika.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se