• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Magazin „Wood-Mizer Novosti” je objavljen na internet stranici

21. jul 2020.

Magazin „Wood-Mizer Novosti” je objavljen na internet stranici

Wood-Mizer 2020. godine slavi trideset godina rada na evropskom tržištu. Tokom svih ovih godina, naš pogon se u Poljskoj kontinuirano razvijao i postajalo moderno preduzeće, koje proizvodi visokokvalitetnu opremu i alate za obradu drveta. Čak i danas, kada globalna ekonomija prolazi kroz težak period, inženjerski tim našeg preduzeća nastavlja da dizajnira nove mašine, kako bi našim kupcima pomogao da budu efikasniji i uspešniji u svom poslovanju.


U ovom časopisu se možete upoznati sa dva modela Wood-Mizer mašine, koje karakterišu kompaktnost, multifunkcionalnost i pristupačna cena. Priključeni uz bilo koju fazu proizvodnog procesa obrade drveta obezbeđuju brz povrat investicije.


Još jednu novu Wood-Mizer mašinu predstavljamo u ovom časopisu – reč je o industrijskoj horizontalnoj brenti HR2000, koja omogućava visoku produktivnost u proizvodnji paleta.


Pored novih mašina, prenosimo iskustva naših kupaca o efikasnoj proizvodnji paleta i nameštaja u Srbiji.


„Wood-Mizer Novosti” možete pogledati ovde.


Želim da potvrdim da vam naš Wood-Mizer Balkan tim uvek stoji na raspolaganju. U svakoj situaciji možete računati na nas – ukoliko je u pitanju pomoć u odabiru visokokvalitetne opreme ili su vam potrebne testere, rezervni delovi, usluge ili samo tehnički savet. Ostanimo u kontaktu!

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se