• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Kako Wood-Mizer brenta radi na otvorenom, tokom zime – Švedske Farmerske serije (Swedish Homestead Series)

5. decembar 2018.

Kako Wood-Mizer brenta radi na otvorenom, tokom zime – Švedske Farmerske serije (Swedish Homestead Series)

Na ovom snimku, švedski farmer Simeon Fuchs kaže da mu je LT40 hidraulična brenta pomogla da bude profitabilan u svakoj sezoni. Nakon 15 godina i 5000 sati rezanja, Simeon, zajedno sa svojim ocem nastavlja da radi na svojoj Wood-Mizer brenti i na temperaturama ispod nule.

Nakon što je zakačio mobilnu brentu za svoje vozilo, Simeon je transportuje na otvorenu poljanu. Postavio je brentu na neravnu, snegom prekrivenu zemlju. Simeonov otac je prvo okrajčio prethodno izrezane daske, po tri odjednom, koristeći Wood-Mizer izdrživo sečivo, i to traje samo nekoliko minuta. Oprema brente, koja ubraja hidraulični okretač trupca i hidraulične stege, čini operacije brente bržim i efikasnijim.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se