• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

4. maj 2023.

Kako sigurno raspakovati tračne testere

Pogledajte video-vodič, kako sigurno izvaditi tračne testere iz kutije s ravnim pakovanjem i pripremiti ih za rezanje.Kada stignu tračne testere za Vašu brentu, važno je znati kako ih sigurno raspakovati i pripremiti ih za rezanje. Uvek nosite zaštitne naočare i rukavice, kada rukujete sa tračnim testerama.

1. Sledite  odštampano uputstvo  na kutiji, kako biste bili sigurni da je odgovarajuća strana  okrenuta prema gore. Nožem prerežite trake za pakovanje i otvorite kutiju.
2. Pre vađenja tračnih testera iz kutije, proverite jesu li zubi tračne testere okrenuti od vašeg tela i da metalna kopča učvršćuje tračne testere. Odrežite plastični zatvarač koji drži oštrice zajedno.3. Za tračne testere, pakovane u perece u kutiji s ravnim pakovanjem, uhvatite unutrašnju tračnu testeru. Oslobodite ga od preostalih tračnih testera u kutiji i stisnite, kako biste je proveli kroz otvor metalne kopče.4. Čvrsto držite oslobođenu tračnu testeru u rukama, kako biste je nastavili izvlačiti iz kutije.


***

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se