• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

28. oktobar 2021.

Kako promijeniti noževe na modelatorima/rendama

Wood-Mizerovi modelatori/rende, dizajnirani su za izradu gotovih proizvoda od drveta po pristupačnim cenama  i vemao efikasni. Prerađivači drva mogu proizvesti piljenice, drvna ploče ili okvire različitih profila u jednom ili dva prolaza kroz ove mašine, pomoću horizontalnih i bočnih reznih vretena.

Wood-Mizer nudi puno ravnih glodala za rendanje i profilisanih godala za razne profile koji se mogu jednostavno ugraditi na rezno vreteno za brzo menjanje različitih profila proizvedenog materijala.

Ovi videozapisi objašnjavaju kako brzo i bez napora treba zameniti glodala za rezanje na Wood-Mizerovim modelatorima/rendama

Pregledajte ili preuzmite ispod “Katalog glodala za 2021.”Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se