• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Stolarska radionica specijalizovana za izradu drvenih stubova za...

Drveni mostovi i putokazi na javnim pešačkim stazama u Engleskoj otvaraju mogućnosti za aktivnosti na otvorenom i šetnje u prirodi.

Wood-Mizer stolarska mašina MP360 povećala profit na pilani...

Stolarska mašina  MP360  je dodata u dve Wood-Mizer linije u preduzeću “Highlands Sawmill”  u Južnoj Africi, čime je preduzeću omogućen veći profit.

Unapređena stara stolarska radionica u Nemačkoj

Wood-Mizer renda/profilirka MP360 ubrzava preciznu obradu drva u stolarskoj radionici u Nemačkoj, koja se nalazi u istorijsko zaštićenoj zgradi.

Wood-Mizer brenta reže potpljene trupce močvarnog hrasta

Prošle godine, tokom akcije jaružanja u poplavljenim područjima reke Elbe na jugu nemačkog grada Hamburga, otkriveno je misteriozno nalazište u teškoj, vlažnoj zemlji: crni...

Neobična porodična kuća na drvetu

Charles Swindler iz Bayfielda-Colorado je za samo godinu dana uspeo da sagradi drvenu kuću  od borovine površine 13m² i neobičnog oblika za svoje unuke.

Zamena starih brenti modernom opremom u Indoneziji

Rastom cene trupaca  raste i potreba za njihovim većim iskorištenjem, pa je indonežansko preduzeće odlučilo da modernizuje proizvodnju.

“Kupili smo veću mašinu od planirane – veoma nam je drago zbog toga.”

Proizvođač unikatnih proizvoda od drveta iz Holandije objašnjava zašto je izbor pao na brentu WB2000 i ističe njene prednosti.

WOOD-MIZER MAŠINOM EG300 DO VEĆE PRODUKTIVNOSTI U IZRADI NAMEŠTAJA

U preduzeću Bata Đ, u mestu Strojkovce pokraj Leskovca, gospodin Bratislav Đorđević već deset godina uspešno proizvodi nameštaj koji plasira širom Srbije.

U stolarskoj radionici u Nemačkoj režu ogromne hrastove trupce sa...

Pre 10 godina su se Heiner Schäfers i Aron Keidel, kao dva ljubitelja drva i prekrasnih proizvoda od drva  upoznali u majstorskoj školi u Nemačkoj, gde su došli do sjajne...

Preduzeće iz Malezije proširilo kapacitete radi bržeg i...

Ova porodična pilana u Terengganuu, u Maleziji, je primer kako čak i mala preduzeća mogu imati koristi od modernih i produktivnijih mašina za rezanje.

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se