• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Rezanje drveta korisnika pilana u više od 100 zemalja zavisi od širokog spektra Wood-Mizer testera. Za mnoge vrste trupaca neophodne su različite testere za najbolje rezanje. Timovi za testiranje Wood-Mizer testera rade širom Azije, Evrope, Afrike i Amerike na unapređenju tehnologije, najboljeg izbora i profila testere kako bi ispunili najteže izazove rezanja. Bez obzira koje drvo režete, Wood-Mizer ima testere koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Wood-Mizer se bavi proizvodnjom testera za modele brenti proizvedenih od 1987god., i još uvek je jedini proizvođač u svetu koji ima i svoje testere.  Sa ISO 9001 sertifikatom od 2003 god., sistemu kontrole kvaliteta se strogo pridržavaju u svakoj fazi proizvodnje testera. Kvalitet testera se pažljivo prati. Naš ekskluzivni CBN oštrač sa kompjuterizovanom opremom osigurava najviše standarde Wood-Mizer testera.  

Bilo da su vaše potrebe male ili velike, Wood-Mizer testere su pristupačne i dostupne i odličnih performansi. Testere se mogu naručiti u bilo kojoj prilagođenoj dužini. Pet različitih vrsta Wood-Mizer testere postoje: RazorTip, BiMetal,, MaxFlex, DoubleHard i SilverTip. Sve Wood-Mizer testere, sem BiMetala, se mogu lako oštriti i održavati na licu mesta korišćenjem Wood-Mizer oštrilice.

TESTERE

RazorTIP
Stelit tip testere za ekstremno tvrdo drvo
BiMETAL
Visokokvalitetne industrijske testere
MaxFLEX1
Premium testere za sve namene
DoubleHARD
Testere za sve namene
SilverTIP
Ekonomične karbončelične testere za rezanje

OPREMA ZA ODRŽAVANJE TESTERE

OŠTRILICA
Oštri vaše testere
RAZMETAČ
Održavajte kvalitet zuba testere
KAMEN ZA OŠTRENJE CBN
Visokokvalitetan profilisan kamen za oštrenje

Najnovije vijesti

Zašto je dobra seča drveća – Swedish Homestead Series

24. oktobar 2018.

Zašto je dobra seča drveća – Swedish Homestead Series

Kako da upravljate svojom šumom? Simeon Fuchs razmatra prednosti sečenja stabala i svoju filozofiju upravljanja životnom sredinom u odnosu na zapuštanje iste.

Sa preko 18ha guste šume dolazi i velika odgovornost za Simeona i njegovu porodicu. Simeon i njegov brat, uzgajivač drveća, shvataju značaj zaštite životne sredine. Simeon praktikuje dobro održavanje svoje zemlje i s vremena na vreme proučava šumu u potrazi za mestima gde je starije drveće tako gusto naraslo da guši mlado, koje u tim uslovima može da opstane tek nekoliko meseci.

Kako bi rešili problem, Simeon i njegov brat su odlučili da seku visoko, odumrlo drveće, koje zaklanja sunce mlađem. Mlađe drveće je u kratkom roku počelo da raste velikom brzinom, i duže da živi. Drveće koje Simeon seče, eventualno postane đubrivo, koje pomaže šumi i životinjama da rastu i napreduju. “Počeo sam da primećujem kako rastu biljke i cveće, kako nisam nikad ranije,” kaže Simeon.

U ovoj epizodi Swedish Homestead-a, Simeon Fuchs objašnjava kako je dobro održavanje njihove zemlje pozitivno uticalo na prirodu kao i na članove njegove porodice i njihove živote na farmi.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x