• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Rezanje drveta korisnika pilana u više od 100 zemalja zavisi od širokog spektra Wood-Mizer testera. Za mnoge vrste trupaca neophodne su različite testere za najbolje rezanje. Timovi za testiranje Wood-Mizer testera rade širom Azije, Evrope, Afrike i Amerike na unapređenju tehnologije, najboljeg izbora i profila testere kako bi ispunili najteže izazove rezanja. Bez obzira koje drvo režete, Wood-Mizer ima testere koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Wood-Mizer se bavi proizvodnjom testera za modele brenti proizvedenih od 1987god., i još uvek je jedini proizvođač u svetu koji ima i svoje testere.  Sa ISO 9001 sertifikatom od 2003 god., sistemu kontrole kvaliteta se strogo pridržavaju u svakoj fazi proizvodnje testera. Kvalitet testera se pažljivo prati. Naš ekskluzivni CBN oštrač sa kompjuterizovanom opremom osigurava najviše standarde Wood-Mizer testera.  

Bilo da su vaše potrebe male ili velike, Wood-Mizer testere su pristupačne i dostupne i odličnih performansi. Testere se mogu naručiti u bilo kojoj prilagođenoj dužini. Pet različitih vrsta Wood-Mizer testere postoje: RazorTip, BiMetal,, MaxFlex, DoubleHard i SilverTip. Sve Wood-Mizer testere, sem BiMetala, se mogu lako oštriti i održavati na licu mesta korišćenjem Wood-Mizer oštrilice.

TESTERE

RazorTIP
Stelit tip testere za ekstremno tvrdo drvo
BiMETAL
Visokokvalitetne industrijske testere
MaxFLEX1
Premium testere za sve namene
DoubleHARD
Testere za sve namene
SilverTIP
Ekonomične karbončelične testere za rezanje

OPREMA ZA ODRŽAVANJE TESTERE

OŠTRILICA
Oštri vaše testere
RAZMETAČ
Održavajte kvalitet zuba testere
KAMEN ZA OŠTRENJE CBN
Visokokvalitetan profilisan kamen za oštrenje

Najnovije vijesti

Veliki ambar ja izgrađen u centralnom Vermontu, za permakulturni istraživački centar

29. oktobar 2018.

Veliki ambar ja izgrađen u centralnom Vermontu, za permakulturni istraživački centar

Na farmi u centralnom Vermontu, površine 70ha, Ben Folk je hteo da ima ambar koji će služiti kao istraživački centar u kom će se održavati i kursevi permakulture.

Posedujući drvnu građu koja je mogla da se sakuplja na farmi, Ben je angažovao lokalnog pilanara Dejvida Džonsona, specijalistu za drvene konstrukcije. Rezultat toga je zadivljujući trospratni ambar, napravljen u potpunosti od građe koja je skupljena na samoj farmi. Sa svojom hidrauličnom brentom LT40 opremljenom Wood-Mizer BiMetal testerama, Dejvid je izrezao 70m³ belog i crvenog bora za konstrukciju rama ambara.

Ambar je izgrađen u tradicionalnom stilu, i svi spojevi stubova su urađeni na principu otvora i čepa. Dejvid je imao kompletnu posadu, koja mu je pomagala sa temeljima, podizanjem zidova i postavljanjem krova. Dejvid kaže da su mobilnost njegove brente, brzina i mogućnost da se proizvede materijal željenih dimenzija bili ključni elementi da se postavka konstrukcije završi za samo 10 nedelja.

Kroz nekoliko meseci, sa postavljanjem podova i obloga na zidovima, ambar je završen. Ben procenjuje da je uštedeo oko 25000 dolara na materijal, sakupljajući građu sa farme i unajmljujući Dejvida da reže istu i sagradi ambar dimenzija 12x22m. Ben kaže da se svima sviđa novi istraživački centar. “Neizmerno sam srećan što vidim da je ovaj spektakularni ambar završen,” kaže Ben.

Autor: Chase WarnerPrint

Name:
Email:
Subject:
Message:
x