Vijesti

30. avgust 2018.

Postignite veću efikasnost sa Wood-Mizer LT70WIDE brentom – sada sa opcijama za ŠIROKU glavu i ŠIROKA sečiva!

Wood-Mizer predstavlja nove opcije ŠIROKE glave i ŠIROKA sečiva od 50mm za visokoproduktivnu LT70 hidrauličnu brentu.

Za pilanare kojima je potreban veći kapacitet, LT70 je sada dostupna sa širokom glavom za rezanje većih trupaca, širih dasaka i većih greda. Široka glava povećava širinu reza na 86cm.

Kao dodatak, LT70 može sada da bude konfigurisana kao širokotračna brenta bez kaiševa na točkovima, za korišćenje testera širine 50mm. Širi točkovi i testere 50mm mogu da se naruče kako za standardnu, tako i za ŠIROKU glavu brente.

Nove opcije za Wood-Mizer brentu povećavaju kapacitet za pilanare, kojima je potrebna veća širina rezanja.

Kapacitet rezanja LT70WIDE brente:
• 105 cm maksimalan prečnik trupca
• 86 cm maksimalna širina reza
• 78 cm maksimalna širina daske
• Dužina trupca zavisi od dužine postolja:
- 4.8 m - S postolje
- 6.1 m - M postolje
- 8.4 m - L postolje

“Wood-Mizer je uvek posvećen tome da drvoprerađivačima obezbedi najbolje proizvode u industriji”, kaže Robert Baginski, predsednik Wood-Mizer Industries-a. “Nova LT70 pruža klijentima veći kapacitet rezanja šire građe, kao i mogućnost za rezultate, koje bi postigli sa mnogo skupljim širokotračnim brentama”.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Wood-Mizer novosti

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI