Vijesti

14. septembar 2018.

LT15START: najmanja i najjeftinija Wood-Mizer brenta dobila je novo ime

Wood-Mizer prestaje da proizvodi brentu LT10 i umesto nje u seriju LT15 dodaje brentu LT15START.

LT15START
je brenta sa prihvatljivom cenom, čvrstom konstrukcijom i jednostavnim rukovanjem, i idealna je za  pravolinijsku obradu drveta. LT15START reže trupce do 70 cm u prečniku i dužine 5,4 m, sa standardnim postoljem. Da bi se rezali duži trupci, postoji mogućnost dodavanja produžetaka, za bilo koju dužinu.

Brenta ima ručno pomeranje napred i ručnu polugu za pomeranje testere za sledeći rez.

Tanka sečiva zahtevaju minimalnu potrošnju energije, tako da električni motor od 5,5 kW proizvodi dovoljno energije za rezanje svih vrsta drveta. LT15START može biti opremljena i benzinskim motorom jačine 14 konjskih snaga.

Na osnovu sličnosti između ova dva proizvoda, LT15START će zauzeti mesto brente LT10, kao najmanja i najjeftinija Wood-Mizer brenta, koja je odlično rešenje za početnike u rezanju, sa minimalnim investicijama, zagarantovanim kvalitetom i servisnom podrškom. LT10 brenta više neće biti u ponudi u Evropi.

LT15START je sada dostupna za poručivanje. Kontaktirajte nas za cenu.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Wood-Mizer novosti

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI