Vijesti

22. mart 2018.

Wood-Mizer je kupio švedsku kompaniju koja se bavi proizvodnjom četvorostranih renda, mašina za oblikovanje, i sličnih mašina za obradu drveta

Poznate mašine za obradu drveta fabrike MOReTENs AB su sada dostupe putem Wood-Mizer globalne distributivne mreže.

Wood-Mizer je kupio švedsku kompaniju MOReTENs AB, čime je upotpunio svoj asortiman, dostupan na globalnom nivou, nizom mašina za četvorostrano rendanje/oblikovanje, strugova, stonih testera i CNC glodalica.

Osnovana 1980. godine, kompanija MOReTENs AB, dizajnira i proizvodi popularne mašine za obradu drveta, koje uključuju kombinovane mašine za četvorostrano rendanje/oblikovanje, mašine za vretenasto oblikovanje i stone testere. Kao dodatak, MOReTENs proizvodi visoko-kvalitetne CNC glodalice i mašine za izgradnju kuća od drveta.

“Kroz našu istoriju, Wood-Mizer je bio posvećen pružanju opreme za obradu trupaca, u gotove proizvode od drveta, najvišeg kvaliteta,” kaže Ričard Vivers, predsednik i direktor Wood-Mizer-a. “Pristupačne i višenamenske linije za oblikovanje i rendanje drveta, proizvodnje kompanije MOReTENs, decenijama su dokazivale svoj kvalitet širom sveta, a sada imaju podršku i visokokvalitetan servis za potrošače globalne mreže Wood-Mizer.”

Osnivač i vlasnik MOReTENs-a, Bo Martensson se pridružio Wood-Mizer-u kao generalni direktor fabrike u gradu Ostersund, u Švedskoj. Ova fabrika u Švedskoj predstavlja peti po redu proizvodni pogon kompanije Wood-Mizer, širom sveta, zajedno sa još tri pogona u SAD-u i jednim u Poljskoj.

“Pre mnogo godina, bio sam mladi inženjer, sa iskustvom u stolariji, kada sam pokrenuo MOReTENs i počeo da proizvodim mašine za obradu drveta,” kaže Bo Martensson. “Ponosan sam što naši proizvodi mogu da se vide u radionicama širom sveta, i sada smo veoma zadovoljni, jer smo se pridružili            Wood-Mizer timu, koji će obezbediti da naši proizvodi budu dostupni mnogo široj grupi potrošača i takođe će ubrzati naše mogućnosti da predstavimo naše proizvode i izađemo u susret našim klijentima i njihovim potrebama.” Najnovija akvizicija MOReTENs-a, temelji se na Wood-Mizerovoj poziciji, kao svetskog proizvođača i dobavljača brenti sa uskom trakastom testerom, koji sada nudi ceo niz mašina i opreme, koja, prvo može pretvarati trupce u osušenu drvenu građu i zatim u gotove drvne proizvode - sve sa podrškom Wood-Mizerovih stručnjaka i predanosti izvrsnog servisa za korisnike.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Wood-Mizer novosti

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTIPOVEŽITE SE Online