• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

BiMETAL Extreme sečiva iz Wood-Mizera

7. jun 2018.

BiMETAL Extreme sečiva iz Wood-Mizera

Wood-Mizer BiMETAL testera za rezanje drveta je dizajnirana za visoke performanse u industrijskoj proizvodnji.

Potporni materijal kvalitetne legure testere BiMetal, nudi kombinaciju trajnosti i otpornosti koja rezultira dužim životom oštrine testera u odnosu na MaxFLEX ili DoubleHARD testere, posebno kada se reže tvrđa i abrazivnija vrsta drveta.

Nova BiMETAL Extreme testera obezbeđuje čak i više vremena, pre nego što testera treba da se zameni. BiMetal Extreme testera je fleksibilnija i efikasnija kada se reže drvo za industrijsku proizvodnju ili kada su u pitanju tvrdi tropski trupci.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTIPOVEŽITE SE Online

  

 

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se