• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

30. jul 2018.

Prezentacija preduzeća Wood-Mizer Balkan

I ove smo, kao i prethodnih godina, planirali tokom leta prezentacije naših proizvoda širom naše zemlje.Kako se okolina Nove Varoši i Prijepolja može pohvaliti velikim šumskim površinama kao i  velikim brojem drvoprerađivača, odlučili smo, da ovaj put prezentaciju započnemo u Donjoj Bistrici kraj crnogorske granice. Tako smo bili u prilici da se vidimo i sa našim klijentima iz susedne nam zemlje i približimo im naše proizvode. Naš mali karavan se zatim uputio u Preljinu i Botunje kraj Kragujevca, gde smo  prethodnih godina zabeležili veliku posećenost drvoprerađivača.

Posetiocima su predstavljeni horizontalne brente LT10, LT15 i hidraulična mobilna brenta LT20,  mašina za izradu paletnih elemenata HR115, okrajčivač koji ima funkcije i višelisnog cirkulara EG300, mašina za sečenje kratkih trupaca TVS, oštrilice i razmetači, kao i kružne i trakaste testere sa pomoćnom opremom za potrebe rezanja.

Naši klijenti i ostali zainteresovani drvoprerađivači su mogli da vide i da sami isprobaju naše najprodavanije modele u radu, kako bi se uverili u kvalitet istih. Takođe su bili u prilici da se posavetuju o svojim problemima sa predstavnicima preduzeća Wood-Mizer Balkan.

Preduzeće Wood-Mizer Balkan zahvaljuje ljubaznim domaćinima i njihovim radnicima na gostoljubivosti i pomoći oko organizovanja prezentacije na strugarama:
- MATKOMERC – Donja Bistrica
- OMORIKA – Preljina
- SARIĆ - Botunje

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se