• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Otac dvostrukog osvajača olimpijske zlatne medalje govori o svojoj Wood-Mizer industrijskoj brenti

9. jul 2018.

Otac dvostrukog osvajača olimpijske zlatne medalje govori o svojoj Wood-Mizer industrijskoj brenti

Letonski proizvođač građe koristi svoju Wood-Mizer brentu po ceo dan, skoro kao što je trening njegovog sina – Marisa Strombergsa, BMX zvezde i dvostrukog osvajača zlatne olimpijske medalje.

Guntar Strombergs je kupio Wood-Mizer brentu (model LT300, sada poznatu kao WM3500) pre 11 godina.

“Video sa brentu na sajmu, i onda sam je video kako radi u obližnjoj firmi. Otkad sam je kupio, pre 11 godina, sečemo brezu u tri smene 24/7. Sami sušimo građu i zatim je izvozimo u Kinu, Japan i Englesku. To je brenta na koju možemo da se oslonimo”.

Guntarov mali grad Valmiera je poznat u celoj Letoniji po svojoj BMX stazi. Guntarov sin, Maris Strombergs je trenirao na toj stazi odmalena i nastavio je dok nije postao međunarodna zvezda BMX-a – osvojivši Olimpijske medalje u Pekingu 2008. i u Londonu 2012. godine.

U brojnim intervjuima i na svojoj internet stranici, Maris Strombergs uvek naglašava da za njegova dostignuća zahvaljuje roditeljima za ohrabrivanje i podršku. Guntar je dozvolio Marisu da počne da trenira kada je imao 6 godina i on je prvi put osvojio madalju na svetskom prvenstvu kad je imao 9 godina. Od tada, putovali su svuda po svetu, kako bi Maris mogao da učestvuje na takmičenjima i da nastavi da trenira.

Marisov nadimak u BMX zajednici je “Mašina” (The Machine)...tako da, izgleda, imaju dve mašine u porodici!

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se