• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Britanski inženjer je iskoristio LT40 za tranformaciju svoje karijere

Sa Wood-Mizer brentom LT40, Pol Grejndžer je napravio put od prodavca otpadnog drveta preko eBay-a do suštinskog učesnika u restauraciji luksuznog ruralnog htela, vrednoj više...

Pogledajte ovo pre kupovine brente

Simeon Fuchs demonstrira kako Wood-Mizer LT40 brenta reže trupac od početka do kraja.

Poseta Crnoj Bogorodici u Sloveniji

Wood-Mizer brente mogu da se nađu na najneobičnijim mestima na svetu, kao što je oltar Crne Bogorodice, u rimo-katoličkoj crkvi, na vrhu planine.

Od drveta do stola: Vlasnik brente Wood-Mizer je napravio svoj...

Prelep beli kuhinjski sto od hrasta i oraha je dobio najviše glasova na takmičenju kupaca Wood-Mizer brente i njegovog vlasnika Nathan Elliotta načinio dobitnikom prve nagrade.

Izrada drvenih kašika i tanjira: Italijanska porodica održava svoj...

Porodici Pereti, drvo je veoma bitan faktor za egzistenciju, kao što su to voda i vazduh. Drvo je njihov izvor prihoda već više od pola veka i obrada drveta je tradicionalni...

Otac dvostrukog osvajača olimpijske zlatne medalje govori o svojoj...

Letonski proizvođač građe koristi svoju Wood-Mizer brentu po ceo dan, skoro kao što je trening njegovog sina – Marisa Strombergsa, BMX zvezde i dvostrukog osvajača zlatne...

Kako prorediti šumu i napraviti ogrevno drvo

Simeon Fuchs i njegov brat – Švedski farmeri – pričaju o tome šta rade sa svojim šumama, po kojim principima proređuju šumu i kako prave ogrevno drvo iz obrađenih trupaca breze.

Wood-Mizer brente učestvuju u restauraciji manastira u severnoj...

Drevni manastir Varovitec u Bugarskoj, u gradu Etropola je restauriran da bi se sačuvao njegov prvobitan izgled.

Interesantan projekat iz Finske: velika drvena sauna na ostrvu u...

Zahvaljujući Wood-Mizer brenti sa produžetkom postolja, finska drvoprerađivačka kompanija je primila narudžbinu i sredstva za investiranje i učestvovala u izgradnji velike...

Brenta LT10 povećava profit pilane u Sloveniji

Slovenska pilana objavljuje da su dodavanjem brente LT10 povećali profit.

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se